Postava hledá autora - pomozte jí!
To proslulé dílo hledané postavy, o které v celé knize jde, má na první pohled hodně společného s potěšeními na tomto světě. Ale těch symbolů, co se za tím skrývá...
ano, hledal se Hieronymus van Aken, zvaný Bosch
Thriller celkově nic moc, ale zpoloviny jde skoro výhradně o Zahradu pozemských rozkoší - a to je opravdu neuvěřitelně moderní obraz, při svém stáří a vší své křesťanské/kacířské symbolice (za otevření očí pro mě kniha stála).
Jsem mimozemšťan. Chtěl jsem být nenápadný, ale blbější jméno jsem si vybrat nemohl.
Zvláštní je, když zloděj hledá, koho vlastně okradl. Abyste věděli, to se stalo mně.
Nebo Alastor Moody ;) Nebo... Jen Ulriška ví...
Text příspěvku byl upraven 15.09.18 v 14:24
Ulriška rozhodně ví, že jste báječní, jak tu sypete z rukávů tolik možností, co jí v hlavě vůbec nenaskočily.
Ale já jsem dosti známý, identifikuje mě část obličeje a starostlivý otec. Otec?
Autora hledá hrdina, který to neměl lehké. Dětství prožil v sirotčinci. Až ve škole se dověděl, že má slavného předka, ale moc mu to nepomohlo, i když byl pilný a ve svém oboru velmi schopný. Nepříjemná nehoda při střetnutí s nebezpečným protivníkem ho na nějakých čtrnáct let odsoudila k životu, který skoro ani životem nebyl. Nějak se z toho srabu vybabral, ale asi o další tři roky později definitivně skončil fakt špatně.
Vložit příspěvek