Postava hledá autora - pomozte jí!
hádáme mou velmi populární literární, filmovou, komiksovou postavu .....
...tahle postava je svéráz mezi ostatními vrstevníky.... a naopak je předčí .... má třeba fotografickou pamět ....holduje si v dnešních "modních" trendech ...a je v jednom průseru za druhým ... ale průsery řeší s přehledem.....
Text příspěvku byl upraven 01.08.19 v 19:50
Co????
...svéráz s vrstevníky... okolí mastí s přehledem???
Uměl by to někdo prosím přetlumočit do lidské řeči?
hledaná postava vystupuje v několikadílné sérii .... má nenáviděnou sestru a ještě horšího nevlastního bratra....
...ještě dám jednu nápovědu a zítra to zruším....
... třeba první kniha se většinou odehrává v severské zemi, ale rozluštění se odehraje v Austrálii ............ hledaná postava je jedna ze dvou hlavních
propána, podle poslední indicie to skoro vypadá jako Nesbo-ův HH, tedy Harry Hole, ale to snad není komiksový hrdina...
...není to ani Lara ..... obrátíme list na Švédsko, kde se většinou příběhy odehrávají ...
....kdo je větší svéráz než Lisbeth? Anasa má samozřejmě pravdu a může zadat novou hádanku..........
Text příspěvku byl upraven 03.08.19 v 19:17
Dlouho jsem dělala chybu - přemýšlela jsem o komiksové postavě.
Takže pozor, protože se opět jedná o ženskou postavu, kterou vidím především jako knižní, ale i ona pronikla do komiksového zpracování, televizního seriálu i rozhlasu.
Je to dívka s velmi nezvyklým jménem, které ovšem souvisí se zvláštní schopností všech členů její povražděné rodiny. Dívka chce vědět PROČ a KDO.
Hledaná dívka má stejně jako ostatní členové její rodiny výborné regenerační schopnosti, ale především všichni patří k otvíračům.
hihi, ještě jsem dumala, ale teď mám klid - vůbec netuším, o čem je řeč :-)))
...tak to jsi mne moc nepotěšila ..... já bych rád hádal, ale nerad zadávám....
později
...hádanou postavu stvořila spisovatelka podle svého učitele. /Ten když se to dozvěděl zažil šok....Přiznal se ke své přísnosti, ale prý netušil, že to bylo až tak hrozné.../
hádaná postava nosila podle této skutečné osoby tmavé, dlouhé vlasy ....a stala se jednou z psychologicky nejzajímavějších literárních postav / s tímhle webovým "proslovem" moc nesouhlasím.... ale budiž
Text příspěvku byl upraven 04.08.19 v 21:09
Severus Snape hledá Joanne Rowlingovou...?
Text příspěvku byl upraven 04.08.19 v 21:19
No děkuju :)), to jsem si zas zavařila.... teď už nic nevymyslím, takže ráno.
Autora hledá žena, která dovedla jednu ctnost ad absurdum. Napadlo ji totiž použít odpad z uzeniny jako textilní surovinu.
Vložit příspěvek