Postava hledá autora - pomozte jí!
no jo, ale těch jsou mraky, Robinsonkou počínaje a přes Annu ze Zeleného domu a Anjet konče
Neustále sa jej stávali najrôznejšie nehody, z pohľadu čitateľa zábavné, z jej pohľadu strápňujúce, zavinené jej bujnou fantáziou. Tiež s obľubou pomenúva stromy, kvety a vodné plochy, a to čo najromantickejšími menami.
tak to jsem určitě nečetla nejromantičtější jména a já - to nejde dohromady, ale třeba se, až to někdo uhodne, budu divit.
Dovoľujem si ako nováčik - Anna zo Zeleného domu hľadá Lucy Maud Montgomeryovú
Text příspěvku byl upraven 09.06.14 v 14:36
Takže hrdina - muž v strednom veku, v jeho živote sa objaví votrelec - stroj, ktorý mu prevráti život naruby. Našťastie sa stroja zbaví a všetko sa dobre skončí.
tedy ta Anna ze Zeleného domu mne ohromila, znám ji a mám ji doma, ale tu romantičnost jsem v ní nějak minula. musím se k ní vrátit.
Stačí začiatok prvého dielu, keď ju Matej privezie domov. Pomenuje aleju, rozkvitnutú čerešňu nazve Snehovou kráľovnou, Barryho rybník Trblietavým jazierkom, muškát Krásavcom...
Nie, je to dopravný prostriedok, motorové vozidlo.
Text příspěvku byl upraven 10.06.14 v 23:21
a není to to Nesvadbovo auto, co jezdí na krev? ale jméno hrdiny neznám, jen povídky - myslím že se jmenuje Upír /film Upír z Ferratu)
Nie, je to jednostopé motorové vozidlo. Hrdina je typický malomeštiak, žije v hlavnom meste, má rodinu a pohodlný život.
Jejdy, to jsem uhodl jen tak z leknutí :o ..dodávám, že hledá Karla Poláčka.
Tak zkusím také něco barevného (komix): zmužilý, leč naivní robot hledá sám sebe, svoje určení, i záchranu své milé, mimochodem královské dcery, v bouři intrik, únosů, a zrad poháněných mimo jiné oidipovským komplexem. Příběh se odehrává v postapokaliptickém světě plném vyspělých technologií ale i středověkých rekvizit.
Text příspěvku byl upraven 11.06.14 v 13:30
Cílem cesty tohohle zvláštního páru je útěk před hrozným čarodějem, shodou náhod (?) ale nakonec dospějí k tajemné skále s jeskyní, ve které se údajně skrývá nejhroznější zbraň v dějinách lidstva. Ale všechno je jinak, a to hodně!
Pár na své strastiplné cestě zavítá do atomového krytu, hampejzu plného mutantů, či brlohu elitářských speleokanibalů.
ježiš to je ale mišmaš, kdyby první příspěvek neobsahoval varování že jde o komix, skoro bych řekla že je to nějaká Verneovka, nebo dokonce nějaký z pozdních dílů Tarzana...
Ano, je to tak!
reader.007: Náhodou když jsem se to zkoušel popsat, zpětně jsem si uvědomil, jak je tenhle komix promyšlený. Za mě paráda!
Text příspěvku byl upraven 13.06.14 v 09:21
Vložit příspěvek