Postava hledá autora - pomozte jí!
Pôvodne sa dedič chcel našej hrdinky zbaviť, ale rozmyslel si to, koniec koncov, je to predsa len príbuzná.
jo to už byla hádanka, já myslela, že píšete o manželovi v souvislosti s obědem. Není to Růženka? tedy ta Durrellova?
Text příspěvku byl upraven 07.06.14 v 20:37
Tak toto mi vyrazilo dych. Mať manžela, ktorý holduje alkoholu, to by bolo terno!
Ja som vedela, kto to uhádne, keďže išlo o Durrella.
Text příspěvku byl upraven 07.06.14 v 20:44
no ale ten můj výklad mohl být možný, a holdovat alkoholu mlže být i pivo po obědě
já dám taky zvířátko, původně jsem uvažovala o jiném, z Karpat, ale to by bylo moc těžké, takže dávám pejska (no, pejska..), který se mezi lidmi narodil, lidmi byl zrazen, žil v divočině, tu zase zradil on ke svým lidem se vrátil.
ne ne,. je to jiná rasa, vlkovi se nijak nepodobá , není to německý ovčák ani jeho kříženec, přece bych vám nedala tak lehkou hádanku.
no, můžu v jisté slova smyslu říci "přihořívá", ale můj hrdina, který hledá autora, dingo nebyl.
Text příspěvku byl upraven 07.06.14 v 21:05
Nevím, v jakém smyslu "přihořívá"? Není to Robin od Z. Frýbové? Dál už mě nenapadá nikdo, kdo by alespoň trochu odpovídal zadání hádanky.
Robin to není - ten přece nemá nic společného s dingem, leda snad chování v domácnosti
A Sophie, která má s dingem společný australský původ, to není?
Text příspěvku byl upraven 07.06.14 v 21:52
ne, není to ani ta, já dám nápovědu - dobrá pro pejskaře - hrdina je chrt
jméno plemene sem nedávám, ale už je snadno uhodnutelné z údajů, veliký, drsnosrstý z Irska
země původu Irsko Irsko
Tělesná charakteristika
hmotnost psi: nejméně 54,5 kg
feny: nejméně 40,5 kg
výška † psi: nejméně 79 cm
feny: nejméně 71 cm
barva šedá
černá
bílá
žlutohnědá
žíhaná
Klasifikace a standard
skupina FCI 10: Chrti a příbuzná plemena
sekce FCI 2: Hrubosrstí chrti
teď už to bude hračka
neříkejte mi, že je to tak těžké, je to irský vlkodav, byl prodán, novému majiteli utekl a po nějaké době, kdy žil s dingy a založil i rodinu, našel původního majitele, který ho prodal
Text příspěvku byl upraven 08.06.14 v 11:28
to jsem věděla, že jak vstoupíte do děje, bude můj hrdina jasný a jeho autor odhalen. Tak sem s další hádankou
Do deja som vstúpila už včera, ale keď tú knihu človek nečítal, nemôže ju spoznať, zostáva mu len nájsť ju a to je fuška.
Pre zmenu hľadáme človeka. Charakteristika: podrezaný jazyk a bujná fantázia.
"podrezaný jazyk" je ve smyslu prořízlá pusinka, ostrý jazyk, že, nejedná se o úraz, a hrdina je jen jeden? není to třeba dvojice?
nejromantičtější v mém knižním deníku z veselých postav je Bridget a ta má sice bujnou fantazii, ale zase tak ukecaná není - pokud nežehlí nějaký průšvih, takže sama budu zvědavá
Vložit příspěvek