Postava hledá autora - pomozte jí!
Ne, to není ona. Dotyčná žena je fiktivní postava, onoho zabití se dopustila jako dítě a v dospělosti se dala k obráncům zákona.
Zatím žádný nápad? Upřesním povolání oné ženy - policistka, takto hlavní postava už hodně dlouhé série.
Tak, a teď už by snad mělo být jasno.
Text příspěvku byl upraven 14.06.20 v 00:51
dopídila jsem se "smrtící" Evy Dallas od J.D.Robb a zjišťuji, že z téhle předlouhé série jsem nepřečetla ani kousek...
Hledá se nezáviděníhodný hrdina s iniciálami RRR, který dumal a neblaze konal a náramně spokojen se sebou byl, než ho dohnalo svědomí a na východních galejích nakonec skončil.
Minule jsem zadávala jídlo, tak budeme pokračovat: kterápak hrdinka doporučovala jiné, aby se před grilovačkou pořádně najedla?
no, pokud mě paměť neklame, chůva to přímo přikazovala Scarlett M. Mitchellové
nejdřív zbytečně přikazovala, pomohla až diplomatická zmínka že "eště som nikdy nevidela bielu dámu, čo by jedla menej ako slečna Melanie"
Komisař z metropole "trpí" v nejzápadnějších končinách své země, ale přitom postupně sebe i čtenáře přesvědčí o tamních krásách a skvělých scenériích, lidech, jídle, historii, vodě zhůry i zdáli v míře větší než velké. Píše o něm poloviční Němec a od roku 2014 nám ročně jeden jeho případ servíruje. A podle zdejších informací v tom bude pokračovat i příští rok.
Jedna holčička, má dva bratry, kamarádku s jednou sestrou a ještě jednoho kamaráda s malinkou sestrickou. Žijí v jedné vesničce v lesích na severu Evropy. 6 děti v jedné vesnici. A zažívají úžasná dobrodružství.... všichni bychom chtěli mít takové dětství.
Já si pamatuju jenom že je tam Lasse a Bosse, ale jak se jmenuje holčička, to už nevím.
No ona to ta holčička vypráví, tak tam její jméno vlastně tolik není... Nápověda: Jméno začíná na L.... :-)
LasseBosseLisaOlleAnnaBritta a časem Kerstin. Tohle bych snad vychrlila i po lobotomii. Jedna z mých zbytečných ale o to hlouběji zakořeněných vědomostí :-)
Já nevěděla, že mám pokračovat, neboť jsem se domnívala na základě readerina (:=)) příspěvku, že moje odpověď nebyla dostatečná.
Dnes se dozvídám, že byla ...
Tak tedy vyhlašuji pátrání po jednom chlápkovi, který i přes krutosti a zhýralost se stal pro své deputátníky spásou, uctívaným pánem kraje, a protože byl chráněn beztrestností, bral si, co se mu zlíbilo (zejména mladá děvčata). Dotáhl to hodně vysoko i v politice, ale kdo čím zachází tím i .... znáte to.
Znáte jeho jméno?
Další nápověda by byla, třeba tahle: inciály hledaného jsem totožné s iniciály slavného mimozemšťana.
Co dál? I když se teď moc nesmí cestovat, pošlu hledače na úplně + úplně opačnou polokouli, než na které jsme.
Jeho příběh i příběh celé jeho rodiny je vlastně převyprávěním příběhu země, odkud autorka pochází, zejména jedné z nejkrutějších částí jejích dějin.
Vložit příspěvek