Postava hledá autora - pomozte jí!
existuje i bonboniéra Maraska, a je podle mé chuti lepší než běžné- višně v čokoládě.
A mňa by zas zaujímalo, čo na nás chystá reader.007 - až asi rozmrazuje nejakú lahôdku na hádanku.
Binýsku, doplnila jsi autora a tak ti (s lítostí) přenechávám žolíka, od zítřka se jdu s dcerou rekreovat do nemocničního zařízení, takže mi na kratochvíle jako je "héheč, neuhádli..." ;-) bohužel nezbývá kdy
Koka: opravdu nerada jsem tě s tím rozmrazováním zklamala, ale okolnosti udeřily. A to jsem se tak těšila až zas jednou zaberu :´-(
Text příspěvku byl upraven 29.06.14 v 23:03
Díky moc, snad to nebude na dlouho, ale je jí teprve 2,5 a tak nemám nervy nechat ji tam samotnou. Užijte si to tady, až zase dorazím k internetu, ať tu mám co číst ;-)
reader.007 tak držím palce, měla jsem skoro totéž na programu loni, ale jen tři dny (s jednou tak starým klukem), a byli jsme oba rádi, že jsme doma.
tak jsem tady s hádankou : ne-lidský vládce a kouzelník plní velké množství těžkých úkolů
postava, kterou hledáme , má společníka, kterému je podřízena
Text příspěvku byl upraven 02.07.14 v 11:57
během cesty k našemu hrdinovi a jeho společníkovi přibudou ještě další dva a společně plní mnoho úkolů, aby splnili ten hlavní. Nebýt našeho zbrklého , ale spravedlivého hrdiny, ostatní poutníci by úkol nesplnili
už nehledáte, nebaví vás to, nebo na to nemlžete přijít? pokud vás to už nebaví, napíšu rovnou, o jakou knihu-hrdinu jde, pokud hádáte, ale nevíte. dám vodítko.
já dumám nad vodítkem, abych nevyzradila všechno, náš hrdina i jeho přátelé putují na západ s úkolem obstarat určité listiny v širokém slova smyslu a pro hrdinu je to součást trestu i odpuštění.
zánět ledvin, máme antibiotika a teď už se, zaplať Bůh, rekreujeme doma. Už mě to běhání přes město začalo trochu zmáhat (o spaní 5 hodin denně nemluvě).
Beru to jako "ne" pro mého Wuntvora. Já teda nevím, jedná se o nějaké sci-fi?
čtenářko, to je dobře, že už jste doma. Snad to teď půjde jen k lepšímu.
fotbal se mi líbí-viděl jsem většinu zápasů. Škoda jen, že naši se tam nedostali...
díky za empatii ♥ oplácím stejně a kondoluji ;-) není vždycky tralala, tak alespoň že ta lednička nezklame :-)
Vložit příspěvek