Postava hledá autora - pomozte jí!
Děkuji za slovo a dávám jej k volnému použití nějakému dobrovolníkovi, který se toho ujme.
Koka, díky za žolíka a vydejme se pátrat po zločinci, kterého stopuje agentka FBI a pomáhá jí přitom hodně moc nebezpečný exot, jenž je zavřený za mřížemi.
Zcela netypická představitelka ženského pohlaví - před okolím se snaží vypadat hloupá a bezvýznamná, opak je však pravdou.
Popis na ni také sedí, ale mám na mysli jinou ženu. Tato žena slouží ostatním, je pro ně neviditelná, všimnou si ji pouze tehdy, když se začne chovat jinak, než jak se chová žena v jejím postavení.
že vám tu tak vpadám, ještě nezaznělo jméno toho zločince kterého požadoval Dudu
Omlouvám se za zbrklost - Jame Gumb alias Buffalo Bill hledá Thomase Harrise.
hledaná postava mi připomíná jednu komornou, ale nebylo to v knize, viděla jsem TV inscenaci s Nelou Boudovou v hlavní roli...
ne, teď jsem to našla: Poklad pana H.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1001261658-poklad-pana-h/29836414242/
mohu doporučit, literární předloha tu sice je (W. S. Maugham), ale nic zásadního, jen povídka. Zřejmě střílím vedle
Text příspěvku byl upraven 07.07.14 v 19:32
Pravou "tvář" hledané odhalí až cizinec pocházející ze zcela odlišné kultury a jedna malá mudrlantka.
Miluje ruské klasiky a neprozřetelně po jedné z postav pojmenuje svého domácího miláčka.
To reader.007 - omlouvám se, myslela jsem, že když nikdo nehádá, tak vlákno usnulo.
další indicie - madlenky, kamelie, japonské filmy a Vojna a mír.
já nic - co další nápověda směřovaná na toho kdo možná knihu nečetl, ale dovedl by usoudit...
a mám to v knihovně - ale zatím jsem nečetla asi si to vezmu před Žítkovskými bohyněmi, pak si dám nějakou humoristickou bombu , dočtu Červeného trpaslíka a pak se vrhnu na Želary - taky se musíte přemáhat číst příliš doporučované knihy?
Text příspěvku byl upraven 31.07.14 v 08:40
Vložit příspěvek