Postava hledá autora - pomozte jí!
...stalo se něco hrozného-lednička je v opravně, takže jsem odkázán pouze na spižírnu. Hold teď pár dní budou krušné časy.
binýsku, tak jsem bohužel nic nevypátral. 72 proměn mi také nic neříká...
To bude opičák Sun...https://www.youtube.com/watch?v=HTOOpnslwP8
Text příspěvku byl upraven 03.07.14 v 20:37
ano, ano, Opičí král Sun hledá svého autora, takže ještě toho autora(tedy nemyslím autora legendy ale její písemné moderní podoby
tak předávám kolík a gratuluju, viděla jsem i seriál, a výborný, knihu mám a ráda se k ní vracím.
Hledaný hrdina miluje kořenovou zeleninu. V čele party svých kamarádů se mu podaří utéct před jistou smrtí (a později ještě několikrát) a vydává se s nimi hledat nové místo pro bydlení. Nakonec místo najdou, zjistí ale, že tlupa kamarádů je fajn, ale bez ženských to není ono. Peripetie na výpravě za něžným pohlavím ho málej připraví hrdinu o život (tentokrát teče krev), ale vše dobře skončí, a z hrdiny se stává nefalšovaná legenda!
Text příspěvku byl upraven 04.07.14 v 08:00
autor snad bude Richard Adams a kniha daleká cesta za domovem, ale hrdina? El Hérán to nebude, snad Pětík?
Pětík to není, mám na mysli nekorunovaného ale nespochybnitelného vůdce téhle kolonie.
Omlouvám se, pokud jsem nevhodně zasáhla, samozřejmě binysek pokračuje a už jsem zvědavá, co nám naservíruje.
Nuže:
příběh mé neznámé hrdinky vzbuzuje dojetí už u mnoha generací a z komentářů na DK soudím, že i v pozdní dospělosti na její odhodlání, věrnost a statečnost četní čtenáři i po letech vzpomínají s obdivem a rozechvěním. Proslavila jí její cesta zpátky domů.
Jé, Lassie, já mám nejraději ten překlad, který vyšel jako brožovaný před lety, a na rozdíl od Bima Bílé ucho, dorazí domů
Když byla moje hledaná hrdinka mladá nevinná dívka, tak prožila svou první velkou lásku s mužem, jehož touha po moci ho rychle vytáhla nahoru a bohužel způsobila i jeho strmý pád. Ona jeho "vývoj" sledovala převážně z povzdálí. Nikdy ale ani jeden na svou první lásku nezapomněli.
Přiznávám bez mučení že jsem střílela od boku.
Historické romány také nejsou mým nejoblíbenějším šálkem čaje, databáze mi moc nepomohla, takže opravdu nevím v jakém že románě je Napoleon hlavním milovníkem, ani kdo jej takto zvěčnil :-)
Databáze pomůže díky štítkům :) On nebyl vyloženě hlavním milovníkem. Byl prostě první láskou a toto vědomí a "slabost" pro onu dámu se táhne celým románem, který ho sleduje od růstu po pád.
Mimochodem, je to moc hezky napsaný román :)
Vložit příspěvek