Postava hledá autora - pomozte jí!
Jéje, já se omlouvám. To jsem tady nebyla tak dlouho? Tak velká nápověda:
Vedlejší postava, hlavní postavou je právě snoubenka. Cyklistika je jejich společná vášeň.
Střílím naslepo, nečetla jsem: baronka Blanka Battaglia hledá Janu Poncarovou?
to se teď už konečně nabízelo, ale mám dojem, že Anasa se původně ptala na snoubence hlavní postavy...
z dostupných informací jsem letmo taky jeho jméno nezjistila, snad tedy někdo jiný ví/četl...
V recenzích jsem našla zmínku, že měla přítele Richarda. Tak to možná bude on a hledá Janu Poncarovou.
Tak to jsem ráda.
Teď bude hledat autora žena, která se rozhodla zabránit manželovi v emigraci všemi prostředky.
Jej, to je od Mornštajnové, ale zaboha si asi nevzpomenu... Jdu pátrat v paměti.
Po druhé nápovědě mi docvakla autorka, ale jak jsem svého času její knihy četla bezprostředně po sobě, tak jsem si nebyla jistá, která postava a která kniha to byla :-).
Jdu vymýšlet další hádanku ;-).
Kula ďábelské pikle, což jí vysloužilo přezdívku s přívlastkem oblasti, v němž "operovala". Její příchod byl předpovězen ve vizi jedné z jeptišek, přesto za ni okolí dlouho považovalo zcela jinou osobu, hlavní hrdinku literární série.
Výborně! To bylo rychlejší, než jsem čekala :). Ještě jen pro úplnost prosím jméno autorky.
Tentokrát budeme hľadať až tri ženy z jednej knihy. Jedna bola priateľkou jedného ruského klasika, tá si (údajne) viedla denník, ktorý sa približne o storočie a niečo rozhodne vydať ruská emigrantka. Ona ho dá preložiť do angličtiny Američanke žijúcej vo Francúzku, ktorá ovláda ruštinu.
Jedna zo žien sa pohybovala na dnešnej východnej Ukrajine, druhá v Londýne a tretia vo Francúzsku.
(Čechov a) doktorka Zina, Káťa Kendallová, Ana Hardingová - Letní host - Alison Anderson
Hledá se plným jménem Fanda, otec např. Toničky, Poldíka i Josky a manžel Terky.
Vložit příspěvek