Postava hledá autora - pomozte jí!
Hledá se plným jménem Fanda, otec Toničky, Poldíka i Josky a dalších 13 dětí a manžel Terky.
Takhle by jim možná říkali v českých domácnostech, ale oni sami mezi sebou se tak rozhodně neoslovovali, česky téměř neuměli, přestože českým domácnostem a zemím vládli dlouhá desetiletí.
František Štěpán Lotrinský, ale koho hledá? Miroslavu Zlatníkovou?
Text příspěvku byl upraven 25.09.22 v 15:29
Řemeslník podle mého požadavku vyrobil zboží, ale i když bylo přesně tak, jak jsem chtěla, nakonec jsem mu ho naštvaně vrátila, neb jsem kvůli tomu utrpěla úraz.
Dotyčný řemeslník byl švec a varoval mne, že můj požadavek není zcela moudrý.
Ty to nejsou. Ale napovím, že jsem si objednala hned 50 párů nových bot.
Mého autora všichni jistě znáte, napsal toho mnohem víc. Já sama vystupuji v knize, kde figurují i jiní tvorové zvířecí říše, kupříkladu jeden, co pouhým ocáskem porazil tisíc kopí.
Mezi bezobratlé sice patřím, ale Čapka nehledám. Zmiňovaný ocásek a kopí jsou obratlovci. Spolu s dalšími zvířátky vystupujeme v jedné autorově knížce (má jich na kontě výrazně víc), která má jméno podle mláděte oblíbeného domácího zvířete.
Dohledat se dá snad úplně všechno, takže to asi bude:
Kotě z Kocourkova, Václav Čtvrtek
a "část díla" i postava Tvrdohlavá stonožka
Ano, jsem to já a našli jsme se s autorem. Tudíž si jdu obout nové, kvalitní vycházkové boty a předávám slovo.
Autora hledá postava, která má se spaním také mnoho společného. Potřebovala pohodlí postele, aby se mohla soustředit a posílat mysl svobodně na lov.
To mi připomíná jednoho záporáka ze série Meč pravdy od Goodkinda, ale ten to asi nebude.
A další hledaný by se asi raději ani neprobudil, kdyby věděl, co se s ním přes noc stane a jak se na to budou všichni tvářit...
Vložit příspěvek