Postava hledá autora - pomozte jí!
Ale no tááák. Netvrďte mi že nevíte... Snad jediné slovo z češtiny které se svět uráčil přijmout je dokonalým vodítkem k chlapíkovi (chlapíkům), kterým nadělalo jeho uvedení do praxe pěkných pár vrásek. Při jejich posledním dobrodružství byli dokonce tak nadšení z ukončené mise, že ten zrzavý vděčně líbal zemi.
Takže zrzavý muž, který si škube vlasy, uvádí se svým kolegou do provozu nějakého robota? Podnikají s ním nějaké cesty?
Ano ale ne jen jednoho.
Neřekla bych "s ním", ale spíš "za nimi", aby je otestovali v požadovaném terénu.
Možná nejsem normální s běžném slova smyslu, podle norem ostatních. Možná se někomu mohu zdát divná a nespolečenská, ale moji přátelé ví to hlavní: mohou se na mě spolehnout, že pomohu, i když se sama bojím. Autor si mě oblíbil stejně jako čtenáři, takže mi nejdřív věnoval několik knih, kde jsem pomáhala ostatním, nedávno povídku a teď mi chystá celou knihu.
Nápověda: stačí si tipnout a dostanete nápovědu ;)
(Ono takhle stále rozšiřovat zadání taky není úplně snadný. Navíc když ani nevím, zda o to má někdo zájem...)
Text příspěvku byl upraven 21.11.22 v 08:13
Já bych zájem měla, ale jsem naprosto mimo :-). Je hledaná postava člověk?
Moc děkuji tatjana1737 za hádání :)
Jsem žena a matka mi říkala, že mám obsedantně-kompulzivní poruchu, ale co ona ví o životě! Začala jsem pracovat v detektivní kanceláři, kde jsem poznala dva nejdůležitější lidi v mém životě. Protože právě oni mě znají nejlépe ze všech, ne jako moje matka. A kdo je můj autor? Jeden z největších autorů posledních let, byť o něm dost lidí tvrdí, že je přeceňovaný...
Jo, strejda google má pravdu, přesto může zadávat strejda predseda...
Mladíček hledá nejen autora, ale hlavně někoho, kdo by mu pomohl získat zkušenosti, no řekněme v otázkách milostných.
Ano, hledá.
(Otázkou je, zda mu pan Hrabal pomůže v záležitostech milostných... ;-))
Autora hledá matka několika synů a jedné dcery. O dva syny velmi brzy přišla, jednoho, nejstaršího a nejmilejšího, ztratila na mnoho let. Dceru vždy upozaďovala za syny, našly k sobě cestu, až když byla dcera dospělá a měla vlastní děti.
autorka Colleen McCullough to problém není, ale jak se jmenovala matka ... to netuším... třeba bude mít štěstí někdo další
Fee Cleryova.. Rozená Armstrongova myslím hledá Colllen McCullough
Text příspěvku byl upraven 23.11.22 v 09:15
Vložit příspěvek