Postava hledá autora - pomozte jí!
Byl obviněn z trestného činu . Sice se prokázala jeho nevina, ale stal se terčem nenávisti a útoků z okolí.
To jsem ráda že alespoň někdo. Název tvoří jedno slovo, vyskytuje se v zadání i v první nápovědě.
Hledám a pátrám po svém tvůrci, vlastně po dvou. Jeden o mně a o tom druhém sepsal příběh, ten druhý mě v onom příběhu stvořil. A to neměl dělat.
Autora hledá velice obětavá a milující matka čtyř dětí, dvou synů a dvou dcer. Po manželově náhlé smrti se o ně musí starat sama. Nejstarší syn je od mala problémový, brzy se vydá na cestu zločinu a způsobí v rodině velkou tragédii.
Příběh vypráví matka, prostá žena, a knížka je zvláštní tím, že ve větách zcela chybí interpunkce.
Krev mé krvekniha a Helen Grace Carlisle ? Ale postavu nevím :(
Text příspěvku byl upraven 27.06.23 v 09:43
Výborně, to je ono. Ale ještě chybí jméno postavy.
Text příspěvku byl upraven 27.06.23 v 09:43
Tak Mara Williams a Helen Grace Carlisle, přehlédla jsem to v anotaci...
Text příspěvku byl upraven 27.06.23 v 09:44
Lenka.Vílka ani po týdnu nepokračuje, tak pokročíme sami:
Manželka dvou králů a matka dvou králů, která se (nejen) na svou dobu dožila neuvěřitelně vysokého věku.
O skutečné historické osobnosti píše autorka, která si v posledních letech téměř přisvojila patent na zachycení osudu královen.
Děkuji za připomenutí, že jsem na to zapomněla. A co, to už mám ve stejném kroku smůlu...tak na co připomínat? ;)
Text příspěvku byl upraven 04.07.23 v 11:42
lenka.Vílka ale kdeže, m.gray připomínala už před 4 dny! stačilo by mrknout včas na upozornění, nebo alespoň teď o řádek výše před odesláním "diskusního komentáře"
HÁDANKA
Manželka dvou králů a matka dvou králů, která se (nejen) na svou dobu dožila neuvěřitelně vysokého věku.
O skutečné historické osobnosti píše autorka, která si v posledních letech téměř přisvojila patent na zachycení osudu královen.
Takových vykřičníků a uvozovek kvůli jednomu komentáři :) skoro to až působí mile. Děkuji :)
tak ještě jednou:
HÁDANKA
O skutečné historické osobnosti píše autorka, která si v posledních letech téměř přisvojila patent na románové zachycení osudu královen.
Nemělo by hádankářské vlákno být hlavně pro zábavu? Chápu, že pravidelné hadače třeba zamrzí, když se zadávající opozdí, ale tohle mi - aniž bych chtěla rozdmýchávat nějaké vášně - přijde opravdu zbytečné... Navíc je teď doba dovolených a ne každý je neustále online.
Text příspěvku byl upraven 04.07.23 v 18:54
Omlouvám se, že vám tady do toho vstupuju, ale nějak jsem nepochopila, co je špatného na tom, že někdo zadá po týdnu nereakce toho, kdo měl zadávat, novou hádanku s vysvětlením :)
Zapomenout přece může každý a mi by třeba tohle vůbec nevadilo, že mě někdo upozorní a zadá místo mě. Taky si myslím, že hádankářské vlákno je hlavně pro zábavu, tak proč se zbytečně urážet ;)
Vložit příspěvek