Postava hledá autora - pomozte jí!
Jako doslova to máte napsané ze včera. Prostě kounte na To, podobné knihy a ono vás to trkne z výčtu knih :)
Dale Stewart bude ten, co vyrostl, ale nemohu dohledat toho mrtvého... Oba hledají Dana Simmonse.
Už asi hodinu si lámu hlavu s hádankou a nakonec dávám zase něco pro "geeky":
Kvůli svému příteli jsem se málem dal dohromady se svojí matkou.
Marty z Návratu do budoucnosti.
(Nevěděla jsem, že to takhle u nás vyšlo!)
Takže pokud se to stalo ještě jinde a nehledá se George Gipe, alespoň jsem o něco chytřejší ;)
Text příspěvku byl upraven 11.07.23 v 20:56
Chci jenom jedno: odplatu. Za smrt svých parťáků i své rodiny. A můžete mi věřit, není nic, co by mě mohlo zastavit. Nehledě na to, koho cestou budu muset zabit. Pokud mě ale dřív nezabije ta strašná a nekonečná bolest hlavy!
Kdo jsem a kdo je můj autor?
A myslím to smrtelně vážně, protože nemám co ztratit. Nebo mi snad zbylo, kromě mé odplaty, něco jiného? Takže je čas si to všechno hezky SEPSAT a jít si pro jejich krev. Za to co udělali, si nic jiného nezaslouží!
Kdo jsem a kdo je můj autor?
(Soustřeďte se na zadání a důvod toho, proč je jedno slovo velkými písmeny.)
(Hledá se kniha, která u nás vyšla v roce 2020. Tam se postava ukázala poprvé, k dnešnímu dni má série dva díly.)
Hledá se poručík jednotek Navy SEAL, který všechny své předchozí sliby myslel vážně. Podle knihy byl natočený povedený seriál.
Ale abych vás netrápila, když je dnes takové vedro: po zadání všech nápověd do strejda gogla, máte odpověď hned. (Jenom říkám...)
Text příspěvku byl upraven 15.07.23 v 18:59
No, už jsem se bála, že budu muset využít poslední nápovědu. Ale je to on, a knihu si konečně mohu dát do právě čtených :)
Haha, zda se, že po té malé revoltě si tu předáváme hádanky jen my dvě :-). Kniha vypadá zajímavě, mohla by se líbit mému tátovi, já ji dala do "chci si přečíst".
Nová hádanka: Taky toužím po pomstě a mám ji promyšlenou. Ten, komu se chci mstít, sice nikoho nezabil, ale zkazil mi celý život.
(Kniha je stylem psaní víc pro chlapy. Ale seriál trochu upravili, aby se u toho jejich lepší polovičky nenudily. Za mě super :) povedlo se to.)
Ale k hádance: zatím mě nic nenapadá, tak se to třeba změní :) a někdo se k nám přidá :)
Text příspěvku byl upraven 16.07.23 v 07:54
Autora hledá státní úředník, kterého opustila manželka kvůli mladému důstojníkovi.
Vložit příspěvek