Postava hledá autora - pomozte jí!
Lenka.Vílka: Vidíš, a já myslela, jak to bude snadné!
Koka: Je to on, Čerokéz Tammy. Našel nejen autorku, ale i manželku Danku Štoflovou.
Také teď budeme hledat manžela: jeho paní, autorka skvělé autobiografie, v knize prozradila, že ten talentovaný mladík přišel do jejich advokátní kanceláře na stáž a ona mu měla dělat "školitelku". Šlo jim to spolu tak dobře, že to dotáhli až na světové výsluní. Ti dva se opravdu "našli" - tak se k sobě hodí.
Ne, nejde ani o českou autorku a ani její manžel - významná postava z její knihy, není Čech.
Napovím, že v jejich životě, a tedy i v knize, hrají velikou roli dvě barvy - černá a bílá.
Ne. Těch dvou osob - autorky a jejího manžela, o němž ona ve své autobiografii píše - se týká hlavně jedna z těch dvou barev. A to "světové výsluní", kam se oba dostali, je zas typické tou druhou barvou.
No, autorku už bychom měli, a protože v tomto vlákně postava hledá autora, tak tou postavou je .... ?
reader007 a MonikaJanka do daly dokupy, tak se, dámy, domluvte, která z vás vyhlásí další pátrání.
Životopisy, a amerických prezidentů a jejich paniček, nejsou můj kap of tý, takže se s radostí vzdávám slova.
Pochádzam z Východného bloku. Zo svojej vlasti som musela odísť a na Západe som sa stala slávnou speváčkou.
Som z Gruzínska a pár rokov po druhej svetovej vojne som utiekla na Západ. Žila som v Londýne a tam som sa stala speváčkou s niekoľkými vydanými albumami. (Som vymyslená postava).
Bude to někdo od Brilky, ale kdo, to už vůbec netuším...těch postav v obří bichli bylo neúrekom.
Idete na to dobre, je to kniha Ôsmy život, ešte treba nájsť postavu. Mala ešte brata, ktorého kamarát jej pomohol utiecť na Západ.
to se mi nepodaří, knihu už dávno nemám a pochybuji, že někde bude uveden celý rodokmen
Rodokmeň sa dá aj vygoogliť (najlepšie po anglicky), ešte dodám, že tá postava nemala žiadne deti.
Vložit příspěvek