Postava hledá autora - pomozte jí!
Autorka: Nino Haratischwili
Postava: Kitty?
Pokud ano, odpověď patří soukromě, já titul vůbec neznala.
tatjana1737: klidně zadej, Kitty je mi teď sice povědomá a indicie byly také (a když nikdo nic...), ale mne ta kniha tak štvala, že bych si na jejím základě dál ani zadání neužila
Pokud nevadí, zadala bych hádanku zítra, dnes mě zničili na kruhovém tréninku a budu ráda, jestli se zvládnu navečeřet a vyčistit si zuby...
soukroma: pro mě šlo o knihu zcela neznámou, musel pomoci google, nebýt Tvých odpovědí, vůbec bych netušila, co (koho) hledat.
Můj otec se vydal za prací po proudu Labe. Zaměstnání nakonec sehnal, jen jinde, než si plánoval. Jeho nové působiště se stalo mým osudem. Kdo jsem a koho hledám?
Říkala jsem si, že to asi bude rychlé, ale že to bude takto rychlé, to jsem netušila :). Ano je to Václav Karas, který našel Eduarda Basse.
Tak přece jen budeš zadávat :)).
Text příspěvku byl upraven 24.01.24 v 08:51
Bídné finanční i prazvláštní rodinné poměry hledaného snad všichni znali, ale ani jeho nejbližší přátelé mu moc nemohli pomoci, přestože jeho důležitou tvorbu na divadelních prknech oblibovali a podporovali. Včetně titulní postavy románové ságy - rovněž tíhla v múzickým uměním a prknům znamenajícím svět, nicméně musel obstarat rodinný obchod.
Nadaný student medicíny, později lékař, velmi brzy propadl alkoholu a dostal se až na dno.
Ale podařilo se mu odrazit se a potom pracoval jako obvodní lékař v městečku pod horami.
Albert hledající Otu Duba to asi nebude? Viděla jsem jen seriál, ale nevybavuji si, že by hlavní hrdina byl alkoholik.
Někteří si mě pletou s mým spolubydlícím a kamarádem. Pravda, oblékáme se stejně, ale postavou, to jsme rozdílní, pravé opaky. Já jsem ten menší a kulaťoučký.
Jsi Vochomůrka a hledáš Václava Čtvrtka?
(Snad jsem si tě nespletla :-)
Text příspěvku byl upraven 25.01.24 v 21:48
Autora hledá jedna nemocná a smutná dívenka, žijící ve velkém městě. Její život se rozveselí, když do domu přijde mladší holčička z venkova, bezprostřední a bezelstná.
Jéé, to bude Klára hledající Johannu Spyri (knížka o Heidi, děvčátku z hor).
Vložit příspěvek