Postava hledá autora - pomozte jí!
Je to tak, binysek obléká puntíkovaný trikot a vyráží do dalšího závodu :-)
Moje hrdinka žila v hlavním městě, kde pracovala jako právnička, vydala se zpět do svého rodiště, aby pomohla své kamarádce, které zabili bratra, a ztratila téměř vše, málem i svůj život.
Ano, trefa.
Doporučuji číst za dlouhých zimních večerů, kdy má člověk pocit, že už nemůže být ta zima větší. A ejhle může! Povzbudivý je především ranní rituál při oblékání, kdy je nutné oblečení po nějaký čas zahřívat pod peřinou, aby byl člověk vůbec schopen si ho obléct. Zlatá ladovská zima :-)).
A to jste, Verbula, ještě zapomněla zmínit brzko-ranní proházení si cesty. Hned jsem si začala vážit panelákového bytu ve městě:)
Text příspěvku byl upraven 09.11.14 v 20:52
Mojí hledané postavě se svou pílí, houževnatostí, vytrvalostí a jedním plakátem podaří neuvěřitelné.
Ne, můj hrdina sice také zmizí z jistého zařízení, ale u toho mého to je velmi hlídané zařízení.
Hlídané zařízení? Kouzelník King všechny překonává všechny překážky:
http://www.databazeknih.cz/povidky/ctyri-rocni-doby-881/rita-hayworthova-a-vykoupeni-z-veznice-shawshank-190
Náš neznámý hrdina hledá autora, který jej popsal nesmírně květnatými slovy. Honosí se titulem "mistr", i když nemá žádné učedníky, zato má přátele, s kterými vede hovory líté vybroušenosti.
Hledaná žena je šlechtična, , podvodnice, intrikánka a vražedkyně, využívající ke svým cílům všechny dostupné prostředky.
Mohla by to být ona, ale já mám na mysli ženu ze země trochu vzdálenější, která má kontakty s církví.
Dotyčnou neznám, tak prosím ještě dopovězte celé vyluštění hádanky - jakého našla autora?
Vložit příspěvek