Postava hledá autora - pomozte jí!
Vidím že zas blokuji obě hádací diskuze, tak něco ať jsem rychle z kola ven...
Hledáme osobu která sdílí zcela pohoršující domácnost. Nejen že běžné hygienické návyky spolubydlících jsou naprosto nedostačující, ale nerespektují ani zákon o pohřebnictví.
Text příspěvku byl upraven 14.11.14 v 20:18
Nic? Tak to by oba autoři zaplakali jak je jejich dílo málo známé. Jeden by řekl že ho zná každé malé dítě
A teď hledáme osobu, která:
- je zdravotně postižená,
- je ve vedoucím postavení,
- věnuje se řemeslu, které díky Greenpeace pomalu zaniká,
- je fanaticky posedlá myšlenkou na pomstu.
(Okamžite mi napadol pán Kaplan a jeho Bílá velkoryba.) Hľadaná postava je kapitán Achab od Hermana Melvilla?
Moja postava je veľmi milá, veľmi zdvorilá, ochotná hocikedy hocikomu pomôcť a hoci to obyčajne zle vypáli, je všeobecne obľúbená.
Knižky, v ktorých vystupuje, sú veľmi pohodové, vhodné pre malých aj veľkých.
Veľmi rád si zapisuje svoje príhody, pričom sa celý zababre od atramentu. Niet divu, ťažko sa píše, keď nemáte ruky, ale labky.
Muž, kterého hledáme, skutečně žil. Z nuzných poměrů se vlastní pílí vypracoval k úspěchu a bohatství. Protože však nikdy nezapomněl odkud pochází a jak je těžké získat vzdělání, když je člověk nemajetný, založil fond na podporu vzdělávání chudých.
Verbula, myslíš tuhle?
http://www.databazeknih.cz/knihy/josef-hlavka-nejvetsi-cesky-mecenas-226287
Koka: předávám slovo, uvedené knihy vydají za jednu hledanou. Postava byla stejně nalezena. Hádaná kniha - Lužanská mše od V.Stýblové.
To bych moc nezaslouženě přišla k pořadí, a proto vyhlašuji ŽOLÍKA. Prosím, ujměte se toho někdo.
Tak já si žolíka vezmu, ať tu není takové ticho :)
Hledáme jednu takovou neobvyklou hrdinku, která je ve svém okolí ta nejchytřejší. A díky této vlastnosti vede své přátele při vyšetřování jedné záhady. Je ráda v blízkosti své skupiny a ráda si povídá o seně.
Vložit příspěvek