Postava hledá autora - pomozte jí!
..ve foru hledej knihu jsem měl poslední hádanku - hledat obarvená obluda
...tak dnes si dáme hádanku a hledáme - barevná kráska
..tak hádáme.... jedná se o krásku /známou také z filmu/ - dvě slova stačí...
...jejdanánky...zase nic ... tahle "barevná kráska" se ráda proháněla s dalším neohroženým hrdinou ....třeba ve filmu ....a ta kráska má krásné jméno
....ne,ne - 007 je "moc malej" hrdina oproti tomu, se kterým se proháněla ona hledaná barevná kráska
To byla tedy střelba od boku, která náhodou našla cíl :-)
Když už jsme u toho střílení, tak se podíváme na western. Budeme hledat pistolníka, který vzal sebou jistou krásnou dívku a jejího otce, aby je zavedl k nalezišti zlata, které objevil s jeho bratry. Co čert nechtěl-když tam dorazili, už se tam hemžili zlatokopové. A ještě k tomu kopec vedle vydával divné zvuky.
Text příspěvku byl upraven 10.01.15 v 17:11
Velkou indicií je právě ten dunící kopec, protože od něj se dá odvodit název knihy.
To určitě není. Nepamatuji si, že by Verne dělal do westernů :-) Autorem je jeden z nejlepších vypravěčů příběhů z divokého západu.
..asi to vím, ale nechce se mi zadávat, protože se mi zdá, jak něco nahodím, tak se nikomu nechce moje hádanky hádat......hromová hora
... ale vždycky se nakonec nějaký hádající najde.
Je to Hromová hora-ovšem teď jestli si vzpomeneš ještě na hrdinu :-)
...nevzpomenu, mohu se podívat do anotace, ale to by nebylo poctivé....
_________
takže jsem postavu neuhodl ...... musíme počkat na dalšího hadače
Text příspěvku byl upraven 10.01.15 v 19:21
Koukám, že to ani v anotaci není-ale Francoa u knihy má příspěvek, který toho pistolníka odhaluje. Je to Kalispel Emerson. Předávám slovo.
Text příspěvku byl upraven 10.01.15 v 19:23
bývalý sportovní šampion, z něhož se po úraze stal detektiv.. nás potěšil v několika kouscích zajímavého sportovního odvětví..............
....je to samozřejmě můj oblíbený Sid Haley
...a Allynie má slovo s další hádankou
Sid je nej :-) ..ale já nemám nic připraveného, jen mě baví hádat :-)
tak něco lehkého...u detektivek zůstaneme a postava je ze severu a je to děsný protiva, což tedy čtenářům kompenzuje jeho kolega. Taktéž po úrazu se vrací k policejní práci :-)
další indicie: křestní jméno postavy je severskou mutací křestního jména našeho českozlatého slavíka..
Vložit příspěvek