Postava hledá autora - pomozte jí!
Jak to tak vypadá, tohle vlákno úplně chcíplo. Navrhuji zmrtvýchvstání a drze se ujímám opuštěného (nebo alespoň vlažně třímaného) vesla:
Jsem navěky znetvořený muž jehož živobytím je v jeho době opovrhované, dnes bychom ale řekli velmi ctěné řemeslo...
Když už jsme toto vlákno tak úspěšně rozjely, tak v další hádance hledáme řidiče, který si sám uložil dlouhatánskou "štreku" a aby mu u toho nebylo smutno, vzal s sebou na cestu kamaráda, jehož jméno pak zvěčnil i v názvu knihy.
Hledaná postava je naštvaná na celý svět, všichni jí vadí a rozčilují, jenom myšlenky na malou sestřičku jí dokážou rozněžnit. Kdopak to je?
Lily28 hledaného chytla, už ho má! Ještě doplní jeho autora a může vyhlásit další pátrání.
Adam našiel Jana Brzechwu? Po vyberacom oku už dlho túžim. Hlavne keď mi niečo zapadne za skriňu.
Ja ho poznám ako Nehôdku.
S naším hľadaným hrdinom sú len problémy, je nafúkaný, domýšľavý, jazdí prirýchlo, nerešpektuje zákon, dokonca sa ocitne vo väzení, skoro príde o zámok... Ešteže má priateľov, ktorí ho nenechajú v kaši!
to jsem celá já :-)
abychom netroškařili, teď vás nechám hledat autora celé bandy výtečníků, nad míru hlav pomazaných kteří nejen že vynikají v architektuře, ale jsou odborníky i na pronášení žebříků lesem, export světla do tmavých prostor, nebo spásání trávy na střechách...
Vložit příspěvek