Postava hledá autora - pomozte jí!
Ač jsem výšky normální, má velikost mi dělala na mých cestách neustále potíže.
Hledaný byl v mládí kameníkem, pak se z něj stal řečník. Moc toho nenapsal, psali o něm jiní. Autor(z Čech) s ním ve své knize vede pár rozhovorů. Pohřešovaného nakonec odsoudí k trestu smrti otrávením.
Text příspěvku byl upraven 26.05.15 v 22:05
Pajonku, to také je Sokrates. Teď ještě přidat našeho autora, ať můžu jít spát.
...zoufalá matka bojující o syna se skupinou náboženských fanatiků rozhodnutých za každou cenu zabít Antikrista
....knihu hledané postavy napsal americký spisovatel, velmi úspěšný u českého čtenáře
....Jeho knihovna obsahuje 30 000 svazků, z nichž čerpá inspiraci. Dvacet jeho románů bylo zfilmováno............
Text příspěvku byl upraven 29.05.15 v 21:19
...postava se jmenuje Chriss Scavellová a mne spíše zajímá ten spisovatel / a kniha
...tak a konec - hledaná postava Chriss Scavellová je z knihy Služebníci soumraku a hledá Deana Koontze .....
Prosím zadejte si novou hádanku, kdo má chut ...a já mizím
přijde na to která Popelka... v některých verzích je dost zatížená na myši (Disney), v jiných na holuby a v některých se nechá od nevlastních sester komandovat a šikanovat vysloveně dobrovolně :-)
... a ve filmové verzi má jako koníčka jízdu na koni a lukostřelbu, což také nebylo tak obvyklé pro takové "pískle".
koka: já se chtěla držet knižních podob, aby mne binýsek nemohla nařknout že sem pletu nesrovnatelné, nicméně filmový scénář je koneckonců taky literární útvar, tak proč by ne :-)
Text příspěvku byl upraven 03.06.15 v 11:19
reader.007, až z tvého příspěvku jsm si uvědomila, že vůbec nevím, zdali jsem Popelku, Zlatovlásku a další pohádkové klasiky vůbec někdy četla, nebo je znám výhradně z filmového podání. No tohle!
Vložit příspěvek