Postava hledá autora - pomozte jí!
JZH, kdepak, tip není nefér, ale naopak - pohne to tady dopředu. Tak jen sem s ním, prosím. Jinak se žádného ani tipu ani ověření nedočkáme ...
Nu budiž, aspoň první část tipu: domnívám se, že by mohlo jít o postavu stvořenou R. E. Howardem...
JZH ,domníváš se dobře a tak napiš postavu ...a já tady za tím udělám velkou, tlustou čáru
Popisu by odpovídal Solomon Kane (znovu zdůrazňuji, že postavu, dílo a vlastně ani autora nijak blíže neznám a správně odpověděl Strejda Google)...
JZH - Solomon Kane hledá R.E.Howarda
.....a to je ode mne pro tento topic naprosto vše
Zkusím toto: další hrdina, který hledá svého autora, má významné postavení v Německu na začátku minulého století. Kdoví, jak by se vyvíjela jeho politická kariéra, kdyby se nešťastně nezamiloval, neoženil a nezešílel.
Čtyřnohý zrzavý válečník oblíbený zvláště dětskými čtenáři hledá společnou identitu svých 6 autorek...
Vložit příspěvek