Postava hledá autora - pomozte jí!
Ne zcela přesně, nicméně správně. Šestá osoba patřící k pseudonymu Erin Hunter je Inbali Iserles. Předávám slovo.
Text příspěvku byl upraven 13.06.15 v 19:09
Tomu sa vraví iróniu osudu. Prezieravo si nachystám hádanku dopredu a bum ho, binysek s ňou príde skôr. A ja musím vymýšľať ďalšiu.
Keď si prečítate knihu, zistíte o ňom vlastne len to, že je nádherný a že je nádherný a že je nádherný. Ktože to je?
Naias, tak táto hádanka sa mi ozaj páčila!
http://www.databazeknih.cz/knihy/lorenzo-nadherny-110369
O našem dalším pohřešovaném se teď na DK mluví s velikým obdivem a nadšením, ale pomoci si z té bryndy, do které se dostal, musí stejně jen on sám. Ztratil se totiž hodně, hodně daleko, v úplné pustině a pokud se z ní sám nevymotá, tak tedy nevím, nevím ... Ještěže toho tolik umí a zná!
Vždy ako zo škatuľky, ochranca zákona, postrach zlosynov a objekt túžby dám. A je s ním ohromná sranda!
Nie, nie, môj hrdina nie je žiadny sukničkár. Je to cnostný a zásadový muž.
Presne tak, Lemmy nie je cnostný a po Poirotovi ženy nevzdychajú. Pátranie pokračuje...
Á, pak zdravím Joea a odkazuju ho na Jiřího Brdečku. =)
Můj ztracený je rodák z Jevíčka, český kapitán na holandské lodi. Vyznačuje se úsměvnou češtinou a náklonností vůči jistému druhu obojživelníků.
Po ráně do hlavy se octl v minulosti, kde ho málem upálí, ale jako správný občan své země si dovede vždy poradit.
Tak to bude oříšek... ať listuji jak listuji nemůžu najít nic jiného než Yankeeho z Connecticutu, případně Šéfa. Opravdu tam to jméno je? Budu listovat dál...
Fajn, nenašla jsem... ale díky nápovědě a komentářům: Hank Morgan
Další postava hledající svého autora je podobně pokrokově smýšlející osoba, i když svého krajana z předchozího díla ještě nedohání věkem. Navíc jeho původ není (alespoň z poloviny) tak plebejský jako u Hanka...
Nic? Tak první nápověda... Toto uvědomělé a sociálně cítící dítě přibude do země svých předků na vyžádání jednoho z nich...
Ne, neznámým hrdinou není dívka
A kromě toho TAK aristokratický původ zase nemá...
Text příspěvku byl upraven 18.06.15 v 14:21
Furt nic? A to jsem si myslela že to bylo zfilmováno tolikrát, že to musí znát i ti kdo se předlohou neprokousali. V jedné verzi si hrdinu střihla i Mary Pickfordová.
Vložit příspěvek