Komentáře vs. Diskuze

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

Lector
Lector 30.03.2016 v 08:56

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

asam
asam 30.03.2016 v 09:03

Lector - Konečně jeden rozumný příspěvek. Díky za podporu,

woodward
woodward 30.03.2016 v 11:11

je hezký, jak si všichni libujou že jsem diskusi ukončil. jeden by si myslel, že jsem s těmi nápady, co všechno by se mělo zrušit, přišel já.

pobijecmuch
pobijecmuch 30.03.2016 v 11:36

Je hrozně vyčerpávající číst tuto diskuzi, která je o ničem.
Člověk se vlastně nic nedozví, snad jen, že je tu údajně pár blbců a ti chtějí tento web ovládnout nebo snad něco diktovat. Já navrhuji místo plamenných řečí něco pro tento web udělat - přidat knihu, opravit nebo doplnit nějaký údaj.

woodward
woodward 30.03.2016 v 11:38

co přesně ti v tom brání?

Koka
Koka 30.03.2016 v 12:04

Z jistých velmi osobních důvodů jsem už přestala v životě lidi vybízet, co a jak by měli dělat, čím by mohli přispět, být užiteční atd. Doufám, že se mi toto předsevzetí daří plnit i na DK, i když možná ne úplně a ne vždy.
Každopádně nesdílím názor, že DK je skvělá tak jak je, a není co na ní zlepšovat, opravovat, upravovat, dokonce i měnit. Něco podobného si snad myslí hodně lidí, akorát se s některými rozcházím v názoru, CO je to to, co by se mělo změnit, a JAK by to pak, po změně mělo vypadat. Ale to je normální.
Rozhodně však chci říci těm, kteří si DK pochvalují a přijímají jí bez výhrad, aby alespoň připustili, že ta forma DK, s kterou tak souhlasí, je výsledkem práce právě těch šťouralů, opravářů, provozních údržbářů, vkladatelů (nebankovních) a vyhazovačů (ne-barových), které oni mají někdy (někdy až příliš často) tendenci kárat, napomínat či zesměšňovat.
Vybavuji si, jak asi před rokem tady v několika dnech doslova "zuřila" diskuze o vkládání zahraničních knih, a jedna slovenská uživatelka do toho vstoupila naivňoučkým příspěvkem, který zněl asi takto "Mne žiadne zahraničné knihy na DK neprekážajú, veď tu ani nie sú, žiadnu som si veru nevšimla". Měla jsem tehdy chuť na ní zakřičet a dělám to teď dodatečně: Preto si si ich nevšimla, lebo je tu armáda mravcov, čo denno denne tie knihy odstraňujú, vedú nepríjemnú, nie vždy priateľskú výmenu názorov s tými, ktorí sem tie knihu cpú, opravujú nezmysly, chyby, doplňujú prázdne rubriky ..).
Když jsem to tehdy nezakřičela na tu paní, tak to alespoň dnes píši vám - v naději, že i ti, kteří po letech ani netuší, kde lze např. najít seznam moderátorů, nebo i ti, kteří do diskuze vtrhnou protestně až tehdy, když opatření, projednávané před půl rokem a zavedené před čtvrt rokem, se dotkne až jich (do té doby jim bylo úplně jedno), si konečně všimnou, že je to dynamický proces a že dělat tu DK pouze "na údržbu" by asi nebylo ono.

pobijecmuch
pobijecmuch 30.03.2016 v 12:09

Koka - děkuji, konečně příspěvek, který je srozumitelný a hlavně k věci.

tenax
tenax 30.03.2016 v 12:13

Koka - pomyslný paleček, i když se v žebříčku neprojeví :-)

Lector
Lector 30.03.2016 v 13:08

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

siena
siena 30.03.2016 v 13:18

Koka, Lectore, tak, tak...

Text příspěvku byl upraven 30.03.16 v 13:43

Aiwa
Aiwa 11.04.2016 v 10:48

Oslavný komentář na veganství od Easycomfort u http://www.databazeknih.cz/knihy/cinska-studie-89359 patří spíše do diskuze

Koka
Koka 11.04.2016 v 10:54

Aiwa - na tom "komentáři", který je spíše ideovo- propagačním letákem, je pozouhodné také to, že jde o JEDINÝ komentář této uživatelky na DK. Takových jednoúčelových účastníků s jediným výkřikem tady nějak přibývá, zdá se mi.

pobijecmuch
pobijecmuch 11.04.2016 v 11:18

Aiwa - Proč jsou vegetariánky při sexu zticha? Protože nechtějí přiznat, že jim ten kousek masa udělal dobře.

LordSnape
LordSnape 11.04.2016 v 11:35

@pobijecmuch Vím, že to sem nepatří, ale tohle je dost brutálně pravdivé. Jednou jsem párkrát šukal vegetariánku a vážně byla hrozně tichá...

woodward
woodward 11.04.2016 v 11:40

máš pravdu. nepatří to sem.

LordSnape
LordSnape 11.04.2016 v 11:44

@woodward Nicméně, já si s tím off topic nezačal. Na to jsi tady expert spíš ty. :-D

woodward
woodward 11.04.2016 v 11:48

off topic je jedna věc. obecná slušnost zase jiná.

LordSnape
LordSnape 11.04.2016 v 11:58

@woodward Miluju lidi co si hrají na slušné a pak pod záštitou té či oné věci páchají daleko horší poklesky, než je jen obecně znevýhodněná vulgarita na internetu. :-)

woodward
woodward 11.04.2016 v 11:59

to jsou kecy.

Foks
Foks 11.04.2016 v 12:39

"Vím, že to se nepatří.... šukal jsem vegetariánku... já si s tím nezačal..." Tvl nafoukané dítě bez elementární slušnosti a ještě se v tom svým lejně pěkně porochní...

LordSnape
LordSnape 11.04.2016 v 12:54

@woodward Hele je pondělí 11. Neměl by sis jít pro důchod? Já totiž na to nemám moc času, za chvíli musím jít do práce, abych odvedl daně, to bys pak jinak neměl co žrát. Vím už o dosti lidech, kteří se diskuzi začali vyhýbat kvůli tvým rejpavým moralistickým kecům, a byli to lidé, kteří mají co říct. Nicméně mě jen tak neodsuneš. Jsem od přírody tvrdohlavý. Tak prosím běž a spláchni se do záchodu, ať tu máme klid jo.

@Patricio My se známe? Dítě... To docela sedí od člověka anonyma, který tady nemá ani svou fotku, popis či pouhý věk v profilu... Těšilo mě a díky za sladká slovíčka útěchy.

Text příspěvku byl upraven 11.04.16 v 12:55

LordSnape
LordSnape 11.04.2016 v 13:08

@binysek Každý tu pláčeme nad něčím jiným. Někdo nad výchovou a jiný, že si koupil šrot a ještě navíc z druhé ruky, aby mohl stahovat a číst knížky zadarmo.

Aiwa
Aiwa 11.04.2016 v 13:11

Možná proto se tady ten vegan moc nevyskytuje.
Je fakt, že propagandistické výkřiky od výživových amatérů vyskakují snad všude - "nejezte maso/lepek/laktózu/sacharidy a vaše problémy se vyřeší" ... a možná si na nějaké jiné zaděláte.

reader.007
reader.007 11.04.2016 v 13:15

Aiwa: zase mají koníček... polykání výživových tabletek a hlídání tabulek je přece taky zábava :-)

woodward
woodward 11.04.2016 v 16:27

lordsnape: musíš doufat, že tě ta dětinská namyšlenost jednou opustí. někteří z toho vyrostou - ovšem u zanedbaných jedinců to může trvat dlouho a u některých se přihlásí senilita dřív...

Vložit příspěvek