Komentáře vs. Diskuze

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

pobijecmuch
pobijecmuch 24.04.2016 v 19:21

Koka, Marthas, siena - tak nepatřičné odkazy v komentářích se mažou. Právě jsem zaregistroval, že na můj výše uvedený odkaz se reagovalo.

Koka
Koka 24.04.2016 v 19:28

Opravdu? A jak ty "nepatřičné odkazy" nahlašuješ? Posíláš hlášenku přímo od takového komentáře, nebo to vkládáš sem, do diskuzního vlákna?

woodward
woodward 24.04.2016 v 19:31

tady je to zas jako na schůzi uličního výboru. nepatřičné odkazy a nahlašování. naskakuje mi z vás husí kůže.

Marthas
Marthas 24.04.2016 v 19:38

To Koka: Normálně hlášenkou od komentu, nahlásit a ať se to smaže nebo pošlu osobku moderátorovi s upozorněním u kterého autora a co....

To woodward: Ty nepřestaneš rýpat do těch pravidel, viď? Vem si, že by tu někdo používal databázi k šíření škodlivého softwaru, taky bys byl proti, aby se to hlásilo?

Koka
Koka 24.04.2016 v 19:39

woodwarde, přece před chvílí si někde psal, že chodíš jen do těch vláken, které tě zajímají a líbí se. Ne že bys nebyl zde vítán, ale divím se, že při té bezbřehé toleranci ke všemu a všem tě právě nevinné kecy pár nadšenců tak pobuřují. Dokonce už kádruješ i náš slovník. Tak prosím, poraď, jak dát moderátorům vědět, že je zde vložená kniha, která na DK nepatří, když "nahlašovat" se nesluší, a "nepatřičná" také žádná kniha být nesmí.

woodward
woodward 24.04.2016 v 19:45

ále... přece to nebudeme zase probírat znova. jak už jsem řek tisíckrát jde o ten svatej zápal střežitelů čistoty. ten mi jde na nervy vždycky a ve všem.

Koka
Koka 24.04.2016 v 19:54

U každého každičkého komentáře k jakékoliv zdejší knize je provozovatelem webu zřízená rubrika, která se přímo jmenuje Nahlásit. Po její rozkliknutí se uživateli nabídnou možnosti, které lze moderátorům nahlásit. Nikde a nikdy jsem nezaznamenala, že bys u provozovatele tohoto webu protestoval proti slovu Nahlásit, proti procesu nahlašování, proti vůbec možnosti komusi cosi nahlašovat. Z toho vyvovzuji - když provozovatel nějakého webu zavede "nahlašování", tak ti navštěvovat takový web nevadí, ale když to pár lidí i opravdu udělá, tak ti jsou špatní?
O svatém zápalu si tady dopisuj s těmi návštevnicemi kostelů, ale mě prosím nech být!

Marthas
Marthas 24.04.2016 v 19:55

To woodward: Takže si zahrajeme na paranoiu, že ty naše vlákna sleduješ a dělá ti dobře se dohadovat, je to snadné, hlídáš všechny nové příspěvky, nejen ty oblíbené anebo máš v oblíbených i vlákna patřící do kategorie "hlídačů čistoty"...
A jelikož tě to vůbec nebaví se hádat, tak stačí ty zatržítka zrušit, aby tě to nerozčilovalo...

siena
siena 24.04.2016 v 19:56

Jasně, nebudeme stále probírat, ale Vy to stále budete připomínat...A já mohu znovu zopakovat svůj návrh...zrušme všechny oddíly, rubriky, chlívečky a nechme jeden volný proud!

Text příspěvku byl upraven 24.04.16 v 19:57

Foks
Foks 25.04.2016 v 10:06

Hrdí zastánci čistoty webu by rádi nahlašovali a nahlašovali. Běda, jak se to někomu znelíbí. Hned je potřeba mu doporučit, co by měl a co by neměl. Ještě lépe z něj rovnou udělat hlupáka. Což takhle si nevšímat chytrolínů, co zde vkládají odkazy na své weby a ponechat to na ostatních, jestli kliknou nebo ne?

pobijecmuch
pobijecmuch 26.04.2016 v 12:10

Nový uživatel Dušan15 si nějak spletl naši DK s nějakým velkým knižním bazarem. Je zřejmě asi fanoušek 2.sv. války a proto ke knihám s touto tématikou nasázel do komentářů požadavek, že ty knihy ihned kupuje a jaká je cena. Knihy přitom nejsou v bazaru vůbec zařazeni.

Koka
Koka 26.04.2016 v 12:18

pobijec - nic neboj, však on se zorientuje, když ty knihy orpavdu bude chtít koupit (či prodat), tak se naučí pracovat i s databází a s rubrikou bazar.
Jen si přečti příspěvěk Patricio, který je bezprostředně před tvým - jak jen se někomu svobodomyslenému nezamlouvá, když někdo někomu doporučuje, co má či nemá dělat. Předpokládám, že Patricio dodnes flusá do rukávu, protože přece nějaké doporučení o používání kapesníků - to by přece od žádných chytrolínů nebral, není hlupák, no ne?!

woodward
woodward 26.04.2016 v 12:22

tohle od tebe fakt nebylo moc chytrý, že ne?

pobijecmuch
pobijecmuch 26.04.2016 v 12:30

Koka - já požadavky Dušana15 beru spíše jako kuriozitu v komentářích. Příspěvek Patricia nebudu komentovat, protože je to absolutně zbytečné.

Koka
Koka 26.04.2016 v 12:41

máš pravdu a myslím, že tvůj postoj se i woodwardovi bude zdát jako chytrý. Já nechytrá jsem se nechala unést, protože mě udivuje, že si P. vůbec může myslet, že někoho baví nahlašovat nebo řešit chyby v DK. Copak by nebylo pro všechny lepší, kdyby tady takové "případy" vůbec nebyly a nebylo by co "nahlašovat"?
(bez ironie - mě by vážně zajímalo, jak odpůrci nahlašování nahlašují závadu na své telef. síti, kabelové televizi, firemním počítači, domovním výtahu nebo nedejbůh vykradení chaty, když nahlašování je tak odsouzeníhodné až neslušné?)

woodward
woodward 26.04.2016 v 12:57

závadu na telefonní síti člověk hlásí, proto, že potřebuje telefonovat. zatímco hlásit nepravosti na DK... čemu vlastně překážejí? tedy kromě spokojeného pocitu, že se všichni chovají řádně a podle pokynů dozorců?

Alienor
Alienor 26.04.2016 v 12:58

Predchádzajú vzniku chaosu a prispievajú k čo najpríjemnejšiemu užívaniu DK.

woodward
woodward 26.04.2016 v 13:02

příjemnému vy\užívání DK by mnohem více prospělo méně buzerace ze strany bdělých vyhledávačů nepravostí, které kromě nich nikomu jinému nevadí. a žádnej chaos nehrozí. je starostí moderátorů a správce webu, aby zasahovali tam, kde je to potřeba. tohle neustálý ňafání všech těch strážců čistoty a pravověrnosti jde akorát člověku na nervy.

Foks
Foks 26.04.2016 v 13:07

Vážení, co takhle nahlásit mě pro nepřístojné chování? Abyste se tady bez mých hloupých příspěvků cítili tak nějak příjemněji.

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 13:09

To woodward: Ráda bych upozornila, že jediný komu tady nejde o tvé nervy, jsi ty sám, když máš zaškrtnutá vlákna i tzv. strážců čistoty a stále tu ňafáš, že se ti to či ono nezdá jako dostatečná anarchie... Už tu bylo ikskrát připomenuto, že pokud bychom to chtěli nechat pouze v gardu moderátorů, muselo by jich být na množství info do databáze přijatých nejméně dvakrát více... A byla by to pak stále uživatelská databáze?

Text příspěvku byl upraven 26.04.16 v 13:10

Alienor
Alienor 26.04.2016 v 13:10

Neverím, že moderátorov je toľko aby to všetko stihli a myslím, že majú aj iné povinnosti, ako neustále čumieť do počítača. Prečo im nepomôcť?
Nechápem, prečo by človek, ktorý prijal pravidlá ako niečo funguje, mal byť napádaný ako "strážca čistoty" atď. Pravidlá to tak určujú, ja som súhlasila s pravidlami, keď som sa sem zaregistrovala, tak nechápem, prečo by som to nemala vyžadovať od druhých, ktorí s tými previdlami taktiež súhlasili. Hlavne keď niektorí to nerobia z neznalosti, ale naschvál.

Text příspěvku byl upraven 26.04.16 v 13:18

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 13:14

To Patricio: Věř, že jakmile budeš za hranou toho, co se na databázi ještě smí, tak tě určitě nahlásí někdo, pokud to nebudu já, bude to někdo jiný, tak už to tu funguje.-)

Koka
Koka 26.04.2016 v 13:16

Marthas - a co tak vzít to z opačného konce? Dát výzvu - třeba do všech vláken, do Blogu, do svých profilů, aby nikdo nic nenahlašoval, neopravoval, nedoplňoval, nečistil ty chyby a neodstraňoval nesmysly ?! Kdyby se to povedlo a fakt bychom to VŠICHNI dodrželi, tak do půl roku se DK zhroutí pod tíhou omylů a chyb, anglických vydání, vložení neexistujících publikací, a bude vystaráno. Milí a příjemní zastánci tvrdého odporu vůči zastáncům věcné a formální čistoty databáze si přijdou na své, budou rádi, budou mít pocit, že konečně dosáhli v životě, po čem toužili, že se jim něco fakt povedlo, a třeba i vezmou ženu do kina a tchýni na večeři. Co myslíš, nebylo by to tak lepší?

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 13:20

To Koka: Nemyslím, stále se mi ještě zdá, že sem tam je tu i zábava a nehodlám si ji zkazit týpky typu Patricio ani woodwardem... A tím, že bych se jen dívala jak to jde s DK z kopce...

pobijecmuch
pobijecmuch 26.04.2016 v 13:23

Koka, Marthas - za chvíli sem na DK vložím knihu od Julesa Verna - Bylo nás pět. Předpokládám, že to asi bude podle některých v pořádku.

Vložit příspěvek