Komentáře vs. Diskuze

DISKUZE » Nápady na vylepšení webu

Koka
Koka 26.04.2016 v 13:25

pobijec - počítej s tím, že hned si jí u tebe v bazaru objednám. Takový titul jen tak někdo nemá!

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 13:26

To pobijecmuch: A neměl bys radši vložit knihu od Karla Poláčka - Na kometě?:-)

Foks
Foks 26.04.2016 v 13:30

Uživatel Marthas přechází do tykání, vyhrožování a nálepkování. Jsem tedy týpek na hraně. Uživatel Koka nevyužil jedinečnou možnost býti zticha a hysterie nabírá na obrátkách. Tady bude ještě veselo.

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 13:36

To Patricio: Uživatel Marthas si vyhrazuje právo být označován jako žena a též si vyhrazuje právo tvrdit, že jsi Píp...
Protože to, že jsi týpek na hraně sis vycucal z prstu, to jsem neřekla...
Pěkně jsi to překroutil, aby tě každému bylo líto ale neva, na žádné tvé příští provokace nereaguji, zapíšu si to do deníčku:-)

Koka
Koka 26.04.2016 v 13:39

... a uživatel Patricio využívá jedinečnou příležitost (alespoň tady, na DK) nebýt zticha, a po mnoha letech od své registrace na DK konečně přispívá k výraznému vylepšení této databáze. Asi je mu smutno, a tak vyhledává komunity, kde je a teprve bude veselo. Správně. Posílám úsměv ...

Foks
Foks 26.04.2016 v 13:55

Marthas, co si vyhrazuje právo být označován jako žena: v diskuzích s lidmi jako vy opravdu nemám zapotřebí si něco cucat z prstu. Čtete si po sobě své výtvory?
Koka: Nechte být už tu dojmologii. Ten úsměv je jaksi křečovitý. Stejně jako vaše příspěvky.
Já se zase někdy ozvu, dovolíte mi to.

Marthas
Marthas 26.04.2016 v 14:06

To Patricio: Právě jsem vzteky rozsápala svůj deníček.-) Jelikož mne velmi zajímá, co znamená sousloví "lidé jako vy"...
A co čtete si je po sobě vy "vztahovačníku"...

Koka
Koka 26.04.2016 v 14:14

Od nositele jména Patricio bych čekala patricijské chování, no ale když není, tak není. Ono se to časem podá. A klidně - ozvěte se, ráda si od vás přečtu literárně-vědný rozklad svých příspěvků. Přece kde už jinde by se to měl člověk dočíst, když ne na DK? Dojmologie, to zní tak krásně! Už jako mladá jsem chtěla "dělat dojem" , konečně se mi to povedlo a teď se jen obávám, zdali už není pozdě. Páťo, prosím, napište, že není!

kní
kní 26.04.2016 v 16:28

Já se naopak domnívám, že zdejší nahlašovací systém umožňuje anonymně ZNEPŘÍJEMŇOVAT užívání DK. Takže Patricio a Woodwarde, můj palec jde nahoru!
Pletu se, že tady nikde definice "správného" komentáře není uvedena? Pokud ano, tak ji prosím někdo obeznalý citujte, ať se všimni poučíme.
A pakliže opravdu není, je tedy na "uklízečích", co oni zcela subjektivně pokládají za přijatelné. Což je nepřijatelné. Protože se pak takové dělání pořádku může snadno změnit v adresnou mstu, že?

kní
kní 26.04.2016 v 17:08

to by se ti líbilo, zavřít všechny nepohodlné do blázince, viď, vždyť v CCCP to tak dobře fungovalo...

Koka
Koka 26.04.2016 v 17:18

No výborně, konečně je tady i kní, teď už je teatrum mundi kompletní. Zatím se nespokojení uživatelé poušteli jenom do opravářů databáze, teď už dojde jistě i na binysek, Zemana, moderátory a další škůdce, a já si konečně oddechnu a budu se moci věnovat úpravám zdejších údajů. Díky !
Po impresionizmu neboli dojmologii už je tady i politika, politologie, ideologie, psychiatrie - ta pestrost života je fascinující!

kní
kní 26.04.2016 v 17:19

Nevím, Koka, jestli se teď navážíš do binyska nebo do mě, ale nešlo by zdejší debatu vést věcně?

Koka
Koka 26.04.2016 v 17:29

Já se zásadně nenavážím do nikoho, já jen žasnu, jak vy, kní, dovedete vlítnout do každého, každičkého vlákna, kde můžet uplatnit svůj ublíženecký pocit, že vám tady někdo anonymně znepříjemňuje užívání DK a snad vás pronásleduje a nevím co. Jak jste schopna najednou pochválit i lidi, které byste si za ta léta na DK jinak ani nevšimla, jen najednou z nich vycítíte "ideovou spřízněnost" a palce jdou nahoru. Už jsem vám to jednou psala - děláte z toho bojovu arénu.
Naivně jsem se domnívala, že založením vlákna se zkomolenými slovy chcete konečně na DK vnést i něco odlehčenějšího, než jen ustavičné stížnosti na to, jak vám tady všichni ubližují. I při tom založení vlákna jste hned do prvního příspěvku musela zaplést Miloše Zemana, ten vám pořád nedá spát a opravdu působíte na mne hodně ideologicky zatíženě, až tak, že tomu říkám fanatizmus. Přečetla a zažila jsem toho v životě dost, abych odpovědně řekla, že vím, o čem mluvím.

kní
kní 26.04.2016 v 17:42

To je smutné, že si svou útočnost asi vůbec nejste schopna uvědomit. :)

encyklopedie
encyklopedie 29.04.2016 v 13:39

Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.

LordSnape
LordSnape 29.04.2016 v 14:55

@encyklopedie A nebude to tím, že na Pitavalu se sejdou lidi, kteří prostě milují detektivky a tím pádem bude koeficient hodnocení pravděpodobně vyšší, než tady, kde jsou čtenáři všehochuť?? :-D

Text příspěvku byl upraven 29.04.16 v 15:00

Richie1
Richie1 29.04.2016 v 15:19

Encyklopedie: nevidím nic divného na tom, že web o detektivkách (odkaz?) ohodnotí antologii detektivek 99%, zatímco web o knihách obecně ohodnotí stejnou knihu jen 86 nebo 60%.
A koukám, že LordSnape mě předběhl se stejnou reakcí.

tenax
tenax 29.04.2016 v 15:43

Eldar80 - jiný názor nebo kritika není mentální nedostatečnost!

Já bych se spíš pozastavil nad tím, jak je možné, že u dvou (sloučených!) vydání je u každého jiné hodnocení. U jiných knih, kde jsou sloučená vydání, se zobrazuje jedno (stejné) hodnocení pro ten titul, nikoli pro jednotlivá vydání.

siena
siena 29.04.2016 v 15:59

tenaxi, s těmi vydáními je to ještě trochu komplikovanější:) To uváděné encyklopedií je tu totiž 2x, jednou dobře sloučené s původním...Beru zpět, je to záhada. Teď jsem si je všechny rozklikala, a hodnocení se mění...nějaký šotek nejspíš řádí:)

V poslední době se tu opravdu množí velmi "přecitlivělé" reakce na cokoliv. Eldare80, je opravdu nutné na povzdech, podivení jednoho uživatele na nějaké hodnocení, ihned ho tu označit za mentálně nedostatečného? Jestliže takhle reagujete, když nemáte problém s jiným názorem, ani bych nechtěla být u toho, kdybyste ho měl...

Text příspěvku byl upraven 29.04.16 v 16:09

tenax
tenax 29.04.2016 v 16:01

Eldar80 - učinil jsem žádané :-). A s tím posledním odstavcem encyklopedie naprosto souhlasím. Taky jsem DK považoval za úžasnou, ale v poslední době mé nadšení poněkud upadá, právě v souvislosti s úrovní a tématy některých diskuzních vláken. Vím, nemusím je číst, ale když mně to nedá...:-).
Jen jsem chtěl říct, že bychom se tady nemuseli osobně urážet. Můžu s někým nesouhlasit, to ale neznamená, že ho musím označit za mentálně nedostatečného. Mimochodem, přečti si příspěvky encyklopedie a zjistíš, že v jeho případě jde spíš o pravý opak.

encyklopedie
encyklopedie 29.04.2016 v 16:28

Eldare, píšeš o úplných nesmyslech. Tak jak ty píšeš, že jsem mentálně nedostatečný, mohl bych já napsat co si myslím o tobě..... nejsem tady, abych někoho urážel, dávám sem příspěvky o knihách, aby to tu vypadalo, že jsme na databázi knih .....
Nemám žádný problém, všechno je o tom proč jednou stejných 19 lidí!!! dá stejný počet hvězd !!! u jedné knihy, ale dvou vydání
celkem 82 stejných hvězd děleno 19 stejnými čtenáři dává 4,32 hvězdy a u jednoho vydání má DK výsledek 60% a druhého vydání 86%......
Takže se běž vycpat s problémy, já je nemám a pokud se chci o knize něco dovědět, tak jdu tam, kde se něco opravdu dovím ....
Tenax a siena jsou na správné straně barikády, pochopili ....

Text příspěvku byl upraven 29.04.16 v 16:48

LordSnape
LordSnape 29.04.2016 v 16:51

Pokud je to technický problém, tak se to vyřeší. Stačí napsat Danovi a ne tu jen fňukat.

woodward
woodward 29.04.2016 v 17:11

o úrovni komentářů? co s tím chceš dělat? založit výbor pro potírání blbosti? na to nepřišli ani komouši. proti tomu je poroučení větru dešti vcelku realizovatelnej projekt.

siena
siena 29.04.2016 v 17:11

LordeS, sice nevím, jestli tím fňukáním myslíš mne, přesto zareaguji...mám pocit, že jsem se tu do oprav "'napsala" už dost, sama opravila co jsem mohla a věděla. Ovšem po některých komentářích, které tu v poslední době proběhly, jsem poněkud ztratila náladu a chuť...asi nebudu odolná povaha:-)

Text příspěvku byl upraven 30.04.16 v 07:29

nightlybird
nightlybird 29.04.2016 v 18:58

siena - jsem na tom podobně. V podstatě jsem víc opravoval a doplňoval nežli přidával nové knihy (motivováno snahou o vylepšení DK, se kterou jsem docela dost srostlý a mám tady pár přátel). Poslední dobou se mi ale zdá, že úroveň DK ve vícero ohledech klesá a snaha něco v tomto směru změnit má charakter boje "s větrnými mlýny" a proto i mne tohle přestává bavit.
Jestli něco nesnáším, je to zbytečné vydávání energie (které už navíc nemám zrovna nazbyt).

Vložit příspěvek