Co byste raději

DISKUZE » Volná diskuze

veronika4001
veronika4001 včera v 06:38

Nemám problém knihu, která mě nebaví a nezajímá, nedočíst. Někdy se vyhecuju a snažím se tomu přijít na kloub a chtít se do knihy vcítit, tzn. hledat v ní něco zajímavého a toho se držet až do konce, pokud to zajímavé nevystřídá něco jiného, zajímavějšího. Pokud tomu tak není, odkládám. Ano, neměla bych problém pokračovat v sérii; druhá a další knihy mohou být lepší, i když mám v koutku vědomí, že to může být "brak", takže vlivem toho, že předchozí díl nebyl úplně nejlepší, si dělám rezervy a říkám, že to může být podobné. Takže u série jsem trochu předpojatá, ale rozhodně další díly nezapřu a dávám jim šanci. Opravdu mohou být lepší.

Pokud žijete v paneláku nebo jiném výškovém domě, jak umýváte okna - normálně si vezmete štafle a umyjete je nebo si nato zaplatíte firmu?

m_martina
m_martina včera v 15:35

Dřív jsem bydlela ve 4. patře v paneláku a okna umývala sama.

Jaký typ podlahy (podlahové krytiny) upřednostňujete? Laminát, linoleum, koberec, korek nebo ještě něco jiného?

Text příspěvku byl upraven 08.01.25 v 15:36

nicandra
nicandra včera v 15:49

Určitě koberec - teplo pod nohama, navíc to tlumí hluk. Ale kdyby bylo pod nohama podlahové vytápění, tak by možná nemusel být koberec... :)

Přikrmujete ptáčky, nebo je necháte, ať si hledají jídlo sami?

veronika4001
veronika4001 dnes v 05:49

Sem tam něco hodím, ale moji rodiče je krmí a potom k nim ptáčci lítají hodně, a to v jakémkoliv období. Krmení jim kupují po pytlech. :-)

Když jedete do zahraničí, máte svůj obvyklý suvenýr, který si v cizí zemi kupujete, nebo je to rozdílné u každé země (jiná země, jiná kultura)?

Vložit příspěvek