Co byste raději

DISKUZE » Volná diskuze

Litocha
Litocha včera v 09:39

O Vánocích posloucháme vánoční spirituály a úpravy evropských koled v podání vokální skupiny Mošny a vánoční CD vokálního uskupení Rosex, které obsahuje vánoční písně převážně ze 17.-18. století a Pavlicovo Missa Brevis.

Posíláte vánoční přání? V jaké podobě (vyrobené přání, pohlednice, e-mail, SMS...)?

šlejfířka
šlejfířka včera v 09:58

Poslechla jsem si Rosex a dobrý.U nás většinou posloucháme různé koledy právě i staré vánoční písně v metalovém kabátku.

Posíláme pohlednice pár kamarádům.

Používáte ubrus na vánoce třeba bílý slavnostní nebo raději s vánočním vzorem?

veronika4001
veronika4001 včera v 10:03

Ne, ale moji rodiče používají krásný ubrus s lesním motivem (jehličí borovice s baňkami.

Používáte nádobí s vánočními motivy nebo máte celoroční?

majík1
majík1 včera v 10:35

Jelikož trávím Vánoce v penzionech ,tak motivy vánoční na nádobí.

Sportujete o vánočních svátcích ?

veronika4001
veronika4001 včera v 11:10

Sem tam se chodím projít, a na jak dlouho, záleží na počasí a dalších okolnostech.

Dáváte ve vánoční čas přednost pohádkám a komediím nebo spíše něčemu ostřejšímu, např. hororrům, thrillerům, krimi; a dále v TV podání nebo v knižním podání?

Text příspěvku byl upraven 03.12.24 v 11:11

Litocha
Litocha včera v 13:52

Se synem se kouknu na jednu, dvě pohádky a většinou z tradice i na Lásku nebeskou, jinak jedu rozkoukané seriály, takže záleží, co zrovna vyjde (momentálně je to vícesériový politický seriál a historický seriál, ty mi určitě vydrží i přes Nový rok), nabídka běžných stanic mě nechává chladnou.
Z knížek čtu převážně romance a romány pro ženy a knížky pro děti, občas to proložím nějakou detektivkou nebo poezií, takže přes svátky to nebude jinak (a tam se to řídí tím, na které z půjčených knížek je v knihovně dřív rezervace nebo kterou musím dřív vrátit).
A zvládám číst i koukat :)

Vybíráte si knížky podle doby, kdy se odehrávají (např. na advent zimní a na pláž knížky odehrávající se na dovolené), nebo je vám to jedno a klidně si přečtete vánoční knížku v srpnu?

m_martina
m_martina včera v 15:22

Je mi to spíš jedno, ale před Vánocemi si něco málo s vánoční tematikou přečtu.

Pili jste už někdy kozí mléko?

veronika4001
veronika4001 včera v 16:02

Ne, nepila jsem a netoužím po tom, i když třeba může být chutnější a výživnější než kravské nebo rostlinné.

Ovesné vločky jemné nebo celozrnné?

majík1
majík1 dnes v 12:10

Ovesné vločky žádné

Chtěli by jste vidět nějaký muzikál? Pokud ano jaký?

veronika4001
veronika4001 dnes v 12:16

Ano a nejlépe se "staršími" interprety, např. Lucií Bílou, Marianem Vojtkem apod.

Jste spokojeni sami se sebou nebo byste něco na sobě nejraději změnili (pokud něco, tak co)?

Vložit příspěvek