Copak je to asi za knihu?
Moc děkuji Naias.
Jde tedy o polévku, hustou a výbornou, leč způsobující mírné zažívací potíže s překvapivými následky.
Tam by to dopadlo asi hůř, a navíc jsem sobec a nerad se dělím :-). Radši zadávám:
předpoklad exhumace mořského živočicha
Těch živočišek je v moři moře. Můžeš ji ještě trochu poodhalit ? Je mýtická ?
Text příspěvku byl upraven 12.09.14 v 15:31
Asi bych se měl předem kát, ta kniha není moc známá, tady na DK ji mají v knihotéce a čtených pouze dva uživatelé a chystá se ji číst jeden (já mezi nimi nejsem!). Ale má natolik kuriózní název, že jsem neodolal :-).
Jo, JO, JÓÓ!!! Tenhle název, to je přeci ptákovina ze všech ptákovin nejptákovinovatější.
A co to bude teď?
To jsem rád. Vydal jsem se cestou předpokladu-smrti... a zavedlo mě to k sardince :-) Za chvíli upeču další hádanku.
tak já jsem ubral z názvu knihy jedno písmeno a přidal čárku za druhým slovem, načež mi vyšel název, který bych mohl vyjádřit i takto : Potomek přežvýkavce masožravců(tito masožravci jsou i trochu potravní oportunisté)
Text příspěvku byl upraven 12.09.14 v 18:07
...upravil jsem hádanku, a tím dal masožravce do množného čísla.
Text příspěvku byl upraven 12.09.14 v 18:12
ještě jedna verze-tenotkráte bez čárky(pouze odebrání jednoho písmena): Potomek přežvýkavkyně masožravců
Koka, přeji pěkný večer. Není tomu tak-jedná se o tři slova. Je to taková zajížděcí hádanka, takže dávám rozjížděcí nápovědu: masožravci jsou medvědi.
Text příspěvku byl upraven 12.09.14 v 19:03
Dudu ,přeji hezký večer a děkuji za medvědy. Jenomže vůbec mi nenapadá, kdo je (ty medvědy) přežvýkává? Žeby Indiáni? Nejspíš ano. No a potomkem Indiánky je třeba náš milovaný Vinetúúúú, ne?
Vložit příspěvek