Copak je to asi za knihu?
Zadání:
Když jednu fotbalovou finesu obohatíme o jedno písmeno, dostaneme přezdívku povětrné dívky, která byla v tom hledaném literárním díle lepším člověkem, než všichni tzv. "slušní lidé", a i proto se to její jméno stalo názvem knihy.
tenax udělal vynikající kličku a "zavěsil" pod břevno, může tedy rozehrát nový mač ..
Kašlem na tělesnou výchovu, kašlem i na češtinu. Teď je hodina matematiky:
1 nebožtík + 1 nebožtík = 3 nebožtíci
Tenaxi, díky za slovo. Snad mi to tento velikán odpustí, že takto změním název jeho díla.
Nahradíme jedno písmeno jiným a nad další dáme čárku, a tím budeme dávat adié pořádné vlasové pokrývce.
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 19:57
Vebulo, rozloučení je správné, ale o toto dílo se nejedná. Ještě menší dotaz-jakou vlasovou pokrývku(mimo druhu mikádo) uděláš z armády?
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 20:18
Stříhajíc děti dle kastrolu nejsem s kadeřnickým slangem srozuměna, proto ty slepé náboje. Napadl mne ještě jeden výkřik u nás nedávno zvolaný - sbohem, můj krásný prameni
Verbulo, jsi hodně blízko. Dej se cestou nejkrásnějšího ročního období.
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 20:32
...ono ani nejde o žádný kadeřnický slang. Je to takový pěkný výraz pro dlouhé vlasy.
dudu, citaji-Nahradíme jedno písmeno jiným a nad další dáme čárku - nějak mi to nedává to háro=jaro
pajonku, mně ano. místo "J" dáme "H" a pak nad "a" čárku.
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 21:45
..jenže my nehádáme háro, ale jaro ...nevadí, jedeme dál ...... šlapací kolo na půdě leží ....
Pajonku, právě že háro, načež musíš vyvodit jaro-to je ta náhrada+čárka.
Text příspěvku byl upraven 15.09.14 v 21:33
Vložit příspěvek