Copak je to asi za knihu?
hezkej pokus, ale ne...
Tak jinak: kráčejíce po školní chodbě, jistě byste nechtěli slyšet ředitele (případně učitele) jak Vás k sobě volá slovy na které začíná hledaná kniha. Přes svou zdánlivou nevinnost většinou znamenají že jdete na kobereček a že to nebude příjemné...
Dočetl jsem před chvílí Malého Američana a tak - i když nehádám - mne napadlo :zdalipak to není starý brach Poe a jeho Na slovíčko s mumií?
Nakonec se z toho vyklubala fúrie... Naštěstí ji nightlybird odhalil(nebo umlčel) :-)
Mám se toho prý chopit. Nahradíme-li v názvu jedno písmeno jiným, tak nám z toho vyjde krásná, uklidňující, zalesněná část krajiny.
Tedy zkusím: knížka nese stejné pojmenování jako filosoficko-náboženské texty, které nebyly zařazeny do Bible.
Tak tentokrát najdeme název knihy, když na části končetiny nahradíme chlup souborem budov. A rovnou říkám "Správně!", protože to se nedá neuhodnout :-)
Chlup z dlaně nevytrhneš, tele z jalové krávy nedostaneš a přitom já se trefím??!! Kdo by to byl řek´?
A to tak jeden Řek řek´ něco o sobě, o svém těžkém životě a obalil to do zprávy podávané svému slavnému rodákovi, který svět zobrazoval jinými postředky, než slovy. Řekněte mi jejich jména?
tenax-i, nezbývá než zkopírovat Vaše "Bez otazníku, nýbrž s *.
A knihu moc doporučuji.
Koka: Dík za doporučení, knihu jsem zatím nečetl, dospěl jsem k ní přes vyhledávač, i když původně jsem podezříval Řeka Zorbu :-)
A teď hledáme jedno znehybnělé plavidlo starého námořního lupiče.
Kamarádky mého dětství.
jeden a půl tuctu malých jednosemenných suchých nepukavých plodů před konzumací
Vložit příspěvek