Copak je to asi za knihu?
reader.007: Ne, ne, tajenka kopíruje tvar názvu knihy. Doplním, že jde o přírodní vědu a autoři jsou dva.
Komunikace dopravním prostředkem přivlastňovací zájmeno co pštrosi strkají do písku v časovém úseku delším než jeden měsíc
Tenaxi, s Einsteinem nemám bohužel společného zhola nic- kde on vynikal, tam jsem se topil :-)
Apropo-ten metráček byl špícovej-hihi
Text příspěvku byl upraven 24.09.14 v 13:41
Napřed jsem se z toho mohl zbláznit :-), ale pak mi došlo, že to musí být Cesta kolem mé hlavy za čtyřicet dní.
Tenaxi, tak tohle by nesmontoval ani velký Albert-klobouk dolu. Předávám slovo.
:-)) Ano, je to starý dobrý Sienkiewicz, i když to vypadá značně neuctivě, až nechutně. Ale ono se to přímo nabízelo... Přepínám!
Pomordovalo mě to také nechutně :-)
Když jedno písmenko v názvu knihy nahradíme jiným, tak budeme hledat štětináče, jenž se usídlil na velmi důležitém místě plachetnice.
Vím, ale nepovím :-). Na autorových ... jsem vyrůstal. Snad se chytne taky někdo jiný, ať tady neprovozujeme ping-pong...
ok, tenaxi. Před časem tu Pajonek dával o něm video. Na začátku se ptali náhodných lidí, zda znají Otakara ........
Tak to video mi ušlo, i když by mě docela zajímalo, zda znali. Asi moc ne, dnes lidi znají spíš hrdiny, kteří si lejou na hlavu kýbly studené vody...
Když u kance na stožáru nahradím jedno písmenko, vyjde mi Tanec na stožáru pana Otakara Batličky. Chutná ta zvěřina, Dudu, chutná Ti?
Koka, Tvá odpověď mi chutná. Zvěř mám hlavně rád pobíhající v lese-ne na pekáči :-) Co si na nás přichystáš teď?
Jsem si na sebe ušila boudu, když jsem na 3/4 již prozrazenou hádanku uhodla, protože nejsem zrovna v kondici něco hezkého a zapeklitého vymyslet.
Nuže zůstaňme u toho předchozího ladného pohybu, jenom ho přenesme do rozsáhlých prérií Středozápadu, kde za dusotu bizonů se odehrává .......
Verbula úspěšně zahájila taneční sezonu a očekáváme od ní další lekci. Bude to tango nebo hip hop?
Překopal jsem celou zahrádku, ale hledanou kořenovou zeleninu nějak nemůžu objevit...
Doporučuji začít následníkem trůnu, jedná se o dvě slova. Potom zelenina sama vykoukne.
Vložit příspěvek