Diplomovky, dotazníky, průzkumy...
Vyplněno. Krátké a jednoznačně formulované dotazníky vyplňuji ochotně, a to byl i tento případ.
Vyplněno ale, moc znalostí o tom nemám.No co, neznám kluka kterej by se zajímal o pletiva.
Všem moc děkuji, vůbec nevadí, že o pletivech nic nevíte, pro mě je důležité vědět jestli znáte některé firmy, které je prodávají, pokud jste slyšeli nějakou reklamu atd.. Proto je každé vyplnění pro mě přínosné.
Vyplněno. Nostalgicky jsem u toho zavzpomínal na stavění zdí z cihel a obzvlášť z kamenů.
Vyplněno, ale asi to moc nepomůže. O plot se budu zajímat asi až příští rok.
Vyplněno, doufám, že se nejedná o reklamu. Mi důchodci jsme podezřívaví. Hezký den přeji všem.
Vyplnil jsem to také. Tedy ve snaze pomoci. Trochu to zavání reklamou a tak mi tu chybí reakce školitele, který do všeho vidí. No snad se dočkáme.
Studuji marketing, ale moje praxe byla ve firmě prodávající pletivo a proto je na ní zaměřená i moje absolventská práce, reklama to opravdu není :)
To HanaBrych ... o kterou školu se konkretně jedná? Poslat kontakt. Ověřím si to. Dik. POZOR-Šmejdi jsou na každém kroku. Odkrej hledí kliente-průzkumníku-bazaristo.
Text příspěvku byl upraven 10.11.15 v 13:52
VOŠ a SPŠE Plzeň
Nevím, co je na tom dotazníku za reklamu, je tam řečených 5 firem prodávající pletivo, dělá se tak každý dotazník na zkoumání znalosti značky. Téma mé absolventské práce je Analýza konkurence.
To HanaBrych ... vyplň si zde na databazi PROFIL !!!!! S anonymy nepracuji !!! Bazar tam máš. Dotazník možná vyplním jen na ověřený požadavek školy. Důvěřuj, ale prověřuj.
Text příspěvku byl upraven 11.11.15 v 05:05
Zdravím,
poprosila bych vás o vyplnění dotazníku, týkajícího se výtvarného umění - http://www.survio.com/survey/d/G7P1O6T0O9I9D9K2P .
Tento úkol jsme dostali ve škole v rámci informatiky, téma jsme měli volné, tak jsem si vybrala to, co mi je nejbližší (kromě knížek samozřejmě :) ).
Díky všem za odpovědi!
Vložit příspěvek