Diplomovky, dotazníky, průzkumy...
omlouvám se, pro mě je to nevyplnitelné. o výtvarné umění se zajímám zejména když nějaké vidím a líbí se mi. tu a tam zajdu na výstavu, když se ocitnu v blízkosti slavné obrazárny, nenechám si jí ujít, ale výtvarnické akce nevyhledávám. s oblíbenými umělci, jejich díly a různými slohy je to stejné jako v literatuře. jak kdy mám na co chuť. nevím, k čemu takový dotazník slouží, ale pochybuju, že většina odpovědí má jakkoliv použitelnou výpovědní hodnotu.
Už jsem dotazník upravila, můžete se prosím podívat, jestli už je to v pořádku? Děkuji :)
Dobrý den,
prosím o vyplnění krátkého dotazníku k diplomce - zabere to maximálně 5 minut.
https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/pivo-analyza-preferenci/#_blank
Předem děkuji za vyplnění :)
Radek
pokusil jsem se, ale dotazník mě nepustil dál, když jsem odmítl vyplnit, v kterém ročním období piju pivo nejvíc.
Taky jsem se přidala a dotazník vyplnila. Nicméně - otázka na roční dobu postrádá volbu VŠE, a když uvedu, že nemám žádnou oblíbenou značku piva, následuje otázka, zda ji budu kupovat i po zdražení.. Takže odpovědi na tenhle dotazník bych brala fakt hodně s rezervou. :)
Taky je tu možná trošku naivně předpokládáno, že pijeme pivo až od 18-ti... Mě se to zrovna moc netýká, protože mi pivo nikdy nechutnalo, ale mnoho mých spolužáků by jistě protestovalo....
Ahoj všichni!
Píšu diplomku a sháním respondentky ke svému výzkumu.
Hledám holky-čtenářky ve věku 15-20 let, které četly série Hunger Games a Divergence a byly by ochotné si o nich se mnou popovídat :)
Můžeme udělat rozhovor přes Skype, nebo se sejít osobně někde v Ostravě na kafe nebo limonádu, jak chcete. Rozhovor trvá asi půl hodinky a je to anonymní, nikde nebudu uvádět vaše jméno. Nemusíte si pamatovat žádné detaily z děje, jde spíš o vaše názory.
Budu se těšit na odpovědi případných dobrovolnic do výzkumu!
Text příspěvku byl upraven 10.07.16 v 22:41
Vložit příspěvek