Diplomovky, dotazníky, průzkumy...
Vcelku ráda bych pak viděla interpretaci výsledků :-D a vlastně celou tu SOČku...
Nehledě na to, že já třeba nemám ani nejmenší zdání, jak pomocí tohoto dotazníku jde prokázat, že "čtení nepoklesne" :-)))
Ráda bych Vás požádala o vyplnění mé ankety (18-35 let). Bude mne zajímat, jak krásná literatura ovlivnila to, že neberete/berete drogy. Tato anketa je anonymní a slouží pouze pro můj výzkum k absolventské práci. Děkuji za vyplnění.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDqT_2do73QBAja0RadaZh6c6IfQNcdKukR13YfJF8-2dTfw/viewform?c=0&w=1
Text příspěvku byl upraven 18.03.17 v 10:12
Otázka č.5 "Ovlivnila vás tato kniha (knihy) v rozhodnutí nebrat drogy?" je divná,
ta kniha mě v tomto neovlivnila, že nebudu brát drogy, to jsem věděla už předtím. Ale když bych dala "ne" tak to vyznívá, že drogy beru...alespoň mně to tak přijde
nemyslím, že by nejaká kniha zabránila niekomu vziať si drogu. Ale prečo sú narkomani ohraničení do 35 ? Považujem to za diskriminácu - účelovú, aj keď neviem k akému účelu.
U otázky č. 5 jde jen o "ovlivnění" neznamená to, jestli berete/neberete drogy. Do 35 let je to protože mě hlavně zajímá mladší věková kategorie.
Jinak děkuji za vyplnění.
Aha, já tam dal příručku od neziskové organizace. To asi není klasická tržní "literatura pro děti a mládež". Tak doufám, že to není úplně mimo.
Dobrý deň,
obraciam sa na Vás s prosbou o vyplnenie dotazníka. Dotazník je anonymný a jeho spracovanie bude použité na výskumné účely vrámci diplomovej práce. Ďakujem za spoluprácu :) Dotazník Vám zaberie maximálne dve-tri minútky.
http://www.survio.com/survey/d/H8Z2N0P2Y1P2Y3F8W
Text příspěvku byl upraven 07.12.16 v 23:47
"Uživatelka" DK, která se zaregistrovala teprve včera a představuje se nepravděpodobným jménem Jasmin Obedová je pro mne natolik nedůvěryhodná, že nejenže nevyplním žádný politicky zabarvený dotazník, ale k jeho nevyplnění vyzývám i další čtenáře.
Uchraňme si DK pro literaturu, pro knihy, nedovolme aby to tady pořád nějací spekulanti posouvali do jiných, jim vyhovujících "vod".
A vzkaz pro "Jasmin Obedovou" - dotazník na tři minuty má být základem výzkumné práce a ta jádrem diplomky? To vážně má někdo "sežrat"? Nebo už věda na Slovensku pokročila natolik, že tříminutový výzkum postačí?
Předpokládám, že vášniví čtenáři knih jsou lidé inteligentní, s jistým rozhledem, takže ti nebudou volit strany extrémistické, obracející se spíš na jednodušeji uvažující voliče.
Na druhou stranu, jistě existují i knihy s extrémními názory určené spíš pro jednodušeji uvažující... :)
je ale otázka, zda všichni označíme tytéž strany za extrémistické a tytéž voliče za osly.
Text příspěvku byl upraven 15.12.16 v 21:26
Osobní pohoda - výzkum k diplomce
Zdravím,
studuju psychologii a chtěla bych vás moc poprosit o vyplnění dotazníku k mojí diplomové práci zabývající se osobní pohodou a generativitou v období mladé dospělosti. Potřebuji oslovit, co nejvíce respondentů ve věku 18-40 let, proto sdílím i sem:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSec-MJY1Nomm3qbSW3F-EvpVYgUnNPzTk2pP3tzG9JKWScacw/viewform
I když není úplně nejkratší, věřím, že může být pro některé vás zajímavý ve smyslu dozvědět se o sobě něco nového (v případě zájmu si můžete nechat zaslat jeho výsledky na mail).
Moc děkuji všem, kdo se do toho pustí :-)
Vložit příspěvek