Filosofování pod starým mohutným dubem
keri.H: Jo, jo. Jsem na ní zvědavá. Včera jsem si jí přinesla a koukám, že jí má někdo rezervovanou po mně. Tak na ní musí dojít brzy.
denib, Marika: Četla jsem od autora už Vězeň času, taky hodně zajímavá kniha. :) Ještě mě od něj hodně láká kniha Lidé, na tu nejspíš dojde po té knihovně. :)
Marika: Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit Než vystydne káva. Za mě to byla příjemná oddechovka :)
Jinak koukám, že sis dala změnu obrázku. Pěkný, dýchá z toho taková pohoda. :)
Text příspěvku byl upraven 03.11.22 v 15:00
keri.H - taky jsem na ni zvědavá.
Fotku jsem si dala aktuálnější, z letošní dovolené ze Švýcarska, kafíčko si dám, ať to stojí, co to stojí :-) .. a pak jsme nastoupili do vlaku a jeli překrásnou krajinou švýcarských hor, vřele doporučuji, bylo to pro mě jako ve snu.
denib: Koukám, že jsi Půlnoční knihovnu přečetla dost rychle a že se ti líbila. :)
keri.H: Připadá mi to jako výborný nápad. Tak nějak se mě to dotklo. A líbil se mi konec - bála jsem se něčeho přeslazeného, ale ne. Fakt hezké :-) Člověk si musí odžít to svoje...
Text příspěvku byl upraven 05.11.22 v 12:11
denib - pustila ses do Elsyina tajemství, to mám v této sérii taky v pořadí, ty předešlé čtyři už taky mám přečtené. Jedeš chronologicky, nebo je ti to jedno?
Poddubáci - kde se nacházíte v knižním světě?
Já jsem na střídačku v roce1947 a 1940 v Bletchley parku v Londýně na speciálním kryptografickém pracovišti, kódování zpráv, šifry, Enigma apod.
Já jsem v přístavním rumunském městě Sulina a spolu s ostatními uprchlíky utíkáme z Československa před Hitlerem. (Bastard)
Text příspěvku byl upraven 05.11.22 v 17:51
Marika: Snažím se to číst popořadě, ale nevychází mi to. Kdysi jsem přečetla dva novější díly, na které jsem narazila náhodou, a až pak dostala chuť přečíst celou sérii. Tak teď jedu od začátku. Jenže teď jsem zase jeden díl přeskočila, protože ho má někdo už strašně dlouho půjčený. Takže vlastně čtu na přeskáčku :-)
A tedy se dneska nacházím ve Švédsku a řeším vraždu.
Já tak různě.
Trávím při sněhové bouři na odpočívadle u dálnice s dalšími lidmi odříznutá od civilizace. (Není úniku)
V penzionu v malém městečku, kde se všichni chystají na Vánoce (Sněhulčiny Vánoce).
A také se pohybuji ve speciální knihovně (Půlnoční kmihovna).
Já momentálně na křižovatkách a mezi značkami. :-) Dělám autoškolu, tak se prokousávám učebnicí.
Vložit příspěvek