Filosofování pod starým mohutným dubem
Ještě za tmy jsem šla do práce. Jemně sněžilo, venku příjemné ticho, jen ojediněle přerušené jedoucím autem.
Hezky zasněžené stromy... Dobrý začátek nedělního rána.
Text příspěvku byl upraven 11.12.22 v 12:58
"Posuďte sami!" volal jasným a pevným hlasem Břečka a pak si tu usmolenou čepici narazil na hlavu. "Teď sem buran!" zahulákal a náhle rádiovku smekl a na všechny se andělsky usmál: "A teď jsem z Prahy!" A to všechno eště několikrát: "Teď sem buran! Teď jsem z Prahy! Teď sem buran! Teď jsem z Prahy!"
(Petr Šabach - Opilé banány)
To mě zatím dostalo nejvíc. :-)
Eicherik: zrovna včera jsme si z toho na návštěvě v Kladně dělali srandu. Byli tam i Pražáci. Mu ha ha!
Pro potěchu oka paní a dívek... kalendář - australští hasiči se zvířátky... :-)
https://1url.cz/7rDZI
Marika: Super knížka. Zapůsobilo na mě, jak moc ta rodina držela při sobě.
Eicherik: Když jsem dneska jela autem, tak pod sněhem nebylo vidět, kde je silnice. Poznala jsem vždycky podle auta v příkopu, že tam už silnice není :-)
Že by vánoční zázrak? Dneska jsem na burze v knihovně koupila knihu Lupiči mrtvol. Je to teda solidně ošoupané, ale bude to doma :) jupí! 10 Kč :)
Text příspěvku byl upraven 12.12.22 v 12:43
"Večer co večer sedával náš čtyřlístek, majitel pohřebního ústavu, hostinský, Fettes a já, v malé nálevně U Jiřího v Debenhamu..."
PanPredseda: jo, až si tohle přečtu znovu, bude to fajn. Skvělá povídka :)
Lenka: Babičku nebo Jiráska čtenář v knihovně mít nemusí, ale Lupiče mrtvol, to je povinnost. :-) Doufám, že máš i Tichou hrůzu. ;-)
Jo, ten je součást balení onoho zázraku :D hlavně, že mám ty ostatní alespoň přečtené :) sběr postupně ;)
PanPredseda: Hlas krve za takovej kult nepovažuji. To spíš Rej upírů. :-)
Pro mne byl Hlas krve (v audiu) první. Přes něj jsem dostal k Lupičům mrtvol a Tiché hrůze.
Tak jsem si trochu zašpiónil... Blahopřeju Kristin a Lence ke splněné výzvě. (Ani se nepochlubily, větrnice!) :)
Ano, už to mám za sebou. Omlouvám se, chlubím se dodatečně :)
(Moc děkuju.)
Přidávám se a taky gratuluju. :)
Text příspěvku byl upraven 13.12.22 v 20:15
Vložit příspěvek