Filosofování pod starým mohutným dubem
Já budu zítra v Praze a pak až do neděle u kamarádky, takže na čtení nebude moc času. Ale třeba v autobuse budu chvíli trávit čas v Medvědíně. A proč jsem.si knihu vybrala viz výše.
Druhá kniha, na tu se možná dostane ještě dnes chvíli, se odehrává prostě v nějakém městě (Slepota). A tu jsem si vybrala, jelikož mě zaujala anotace a byla jsem zvědavá, co z toho bude.
Text příspěvku byl upraven 17.03.23 v 21:34
Dnes jsem si z knihobudky přinesl Exnera. Konkrétně čtvrtý díl nazvaný Vražda pro zlatého muže. Nejstarší vydání z roku 1969. :-)
Zákony vlka. Je to béčko, ale je tam zajímavá ta záměna policejního velitele. A ta mladá policistka je taky zajímavá postava. Tak tu sérii asi dokoukám. :-)
Text příspěvku byl upraven 18.03.23 v 20:59
Marika: Dočetl jsem Ratajský les. Myslím, že by se Ti to mohlo líbit. :-)
keri.H a denib - díky. Ne že by mi hokej vadil, když bylo Nagano, tak to jsem fandila taky, ale prostě jinak to jde mimo mně. Tak jsem si Medvědín půjčila jako audio, už se těším.
Eicheriku - v pátek jsem dočetla Sedmdesátky od J. Kádi Kadeřábka a u toho jsem si říkala, že by se to zase mohlo líbit tobě, to je vtipná telepatie a díky, kouknu na to.
O víkendu jsem nečetla ani stránku a to je co říct, to se mi dlouho nestalo, měla jsem ho nabitý, v sobotu do Brna na oslavu kamarádčiných padesátin a neděle rodinná + dcera měla koncert Fusion, jestli někdo neznáte, jde o pěvecké sbory mladých studentů při církvi. Zpívají moderní písničky, co slyšíme i neslyšíme z rádia, většinou anglicky a bylo to super.
denib: Koukám, že máš v knihotéce Dveře do léta. To je moc hezká kniha. Tu si asi někdy přečtu znovu. :)
keri.H: Na Dveře do léta se chystám už víc jak čtyři roky. Snad na ně někdy dojde. :-)
Marika: Sedmdesátky ještě musím zvážit. Je toho ke čtení moc. Vůbec jsem o téhle knize nevěděl. Každopádně díky za tip. :-)
keri.H: Chci si jí přečíst už strašně dlouho. Dneska jsem mohla poprvé po třech měsících do knihovny a oni jí tam měli v poličkách zdarma k rozebrání. Tak jsem jí tam přece nemohla nechat :-)))
Eicheriku já o ní také nevěděla, ale v knihovně je regál označen NOVINKY a když mám odvahu nést domů zase více knih, tak tam juknu a ejhle něco objevím.
Ale máš pravdu, je toho ke čtení strááášně moc.
Text příspěvku byl upraven 21.03.23 v 08:47
denib: To je skvělý, to se ti ani nedivím. :) My tam máme třeba za 10, 20 Kč vyřazené knihy, no radši tam moc nekoukám. :D
Marika: Novinky, tak ty radši ani moc nesleduju. Je až moc knih, co mám na seznamu k přečtení. Druhá kategorie, která je v knihovně nebezpečná jsou doporučené knihy, tam se taky dá najít spousta zajímavostí.
Text příspěvku byl upraven 21.03.23 v 10:10
keri.H: To máte v knihovně poličku přímo nadepsanou jako doporucené knihy? To u nás asi není.
denib: Jo, přesně tak to tam je. Jednou se mi stalo, že jsem nějakou knihu hledala a knihovnice mi řekla, že je mezi doporučenými. :)
keri.H - u nás taky doporučené nejsou, docela by mě zajímalo, co by tam dávali.
Vložit příspěvek