Filosofování pod starým mohutným dubem
Ne, to byl vtípek o chlápkovi, který podle čuchu poznal všechny druhy dřeva...
Letošní letní slunovrat proběhl dnes v 14:58. :-)
Omlouvám se za zpožděné hlášení. ;-)
To je škoda, jsem to zase propásl :(. Příště prosím hlášení jíž předcházející podvečer. :)
denib - bezva kvíz, na spoustě zříceninách jsem byla, ať už byly správnou odpovědí nebo do počtu". Všechny blízké hrady - zříceniny byly zmíněny...
Výsledek 15 z 20, co nevím, málokdy trefím.
Hmm, tak co třeba ještě kvíz našich zeměpisných rekordů? :-)
https://www.prozeny.cz/clanek/kviz-kviz-nasich-zemepisnych-rekordu-jak-se-jmenuje-nejdelsi-reka-a-ktera-obec-lezi-nejvyse-88611
tak to mám napůl 5/10 ty jihočeské kousky vím, ale dál se nechytám a hádám :-)
Tak se mi tak nějak zastesklo, že od minulých Vánoc uběhlo už půl roku a do nových, že zbývá ještě dlouhých šest měsíců, a tak jsem si v knihovně půjčil antologii Tenkrát o Vánocích. :-D
Text příspěvku byl upraven 25.06.23 v 12:44
Eicheriku - vidíš, my jsme se o tom také o víkendu bavili se ségrou, že za šest měsíců a mamka nás hnala, že jí nemáme stresovat a my, že se už má těšit :-)
Po čase už zase syslím knihy z knihovny. U nás v Praze dávají před prázdninami výpůjční dobu na knihy něco přes dva měsíce. Takže už mám doma šest knih a dalších šest mám objednaných. :-)
Dnes na ČT2 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013). Kniha mě až tak nenadchla, ale film zkusím. :-)
Eicherik: U nás to máme taky do září, protože je letos revize a celý srpen bude zavřeno. V červenci je ještě možnost si něco půjčit, ale prý nejlépe ty doma nevracet. :D
Já si jich odnesla 8 a uvidím, jestli si ještě v červenci něco půjčím.
U nás se výpůjční doba nemění, protože je celé léto otevřeno. Ale není problém mít knihu doma až 4 měsíce, když si jí člověk vždycky prodlouží. A prodlouží se automaticky, kdy si něco půjčím. Nebo si jí můžu prodlouzit sama přes internet. Takže ani do knihovny nemusím :-)
Vložit příspěvek