Filosofování pod starým mohutným dubem
Denib: Naštěstí mám detektivní literaturu pouze jako nepovinný předmět, takže je mi to fuk. :))
A sakra! Takže na konci čtenářského roku půjdu znovu do první třídy? Sakra! :( asi už po desátý :D
Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc...
To jste věděli. že v Česku žijí šakali? Poprvé zde byl šakal spatřen v roce 1998 a dnes je možné na ně narazit i na okraji Prahy. Nežije jich zde (v Česku) ale mnoho. :-)
Text příspěvku byl upraven 28.10.23 v 12:35
Když je dnes toho 28. října. :-)
Cenzurovaná kapitola: Jak pejsek s kočičkou slavili 28. říjen
https://1url.cz/2uR5u
Blíží se Vánoce. :-) Každý rok sleduji, s jakou vánoční edicí se vytasí Kofola. Letos je s příchutí rumu. :-)
alekis: Pravda, teď jsou Dušičky. Není kam spěchat. ;-) Ale vánoční Kofola se chladí v ledničce, to je taky fakt. :-D
V uliciach západoeurópskych miest je už vianočná atmosféra aj bez rumu a koly...
Text příspěvku byl upraven 29.10.23 v 15:26
denib: Koukám, že detektivka Rabín v pátek zaspal se Ti líbila. Bude komentář? :-)
alekis: Na obalu románu Hlava světa je vyobrazeno kopí osudu. Hraje v této knize tenhle artefakt nějakou roli? :-)
alekis: Koukám, že série se jmenuje Otto Veliký a Ota I. Veliký byl jedním z vlastníků téhle relikvie, tak tam asi souvislost bude. Asi si to taky přečtu. :-)
Eicheriku - tak já jsem 27. a 28. vůbec nečetla, protože jsme byli v Praze, ukázat matičku stověžatou naší Američance. Ještě že jsme v metru nikoho zeleného nepotkali, my jeli až večer.
Ještě žes to vypral :-/
Text příspěvku byl upraven 30.10.23 v 15:14
Eicheriku - líbilo, nejvíc budovy, architektura, hrad, Staromák, Vítkov, židovské město a košer trdelník :-)
Vložit příspěvek