Filosofování pod starým mohutným dubem
Vlastně obojí. Nejdříve jsem propadla seriálu - první sérii, na základě té začala číst knižní, ta mi pravda od začátku přišla taková naivňoučká. Líbilo se mi, jak to televizní zpracování vše povýšilo. Jenže pak se od knižních zápletek odchylovali čím dál více, až pro mě Pravá krev ztratila půvab v jakékoliv podobě.
Co Vy a Malazská kniha padlých?
Já jsem zase začal číst první díl - Měsíční zahrady.
Ale těch postav je tam hodně.
Text příspěvku byl upraven 20.05.24 v 17:24
Kamarád marlowe četl Procházkovu Přestřelku. Přiznávám, že jsem byl trochu nervózní, protože tenhle román miluju a nechtěl jsem, aby ho ztrhal. Naštěstí to dopadlo nad očekávání. :-)
Dnes běží na ČT2 francouzský film Boj o oheň (1981), kdysi se mi to hodně líbilo. Ale co mě pobavilo. U popisu filmu je napsáno: neandrtálsky bez titulků. :-D
Eicherik: :-D
A není to poprvé. Poslední dobou tam píšou strašné koniny. :-)
Poslouchal někdo Lolitu jako četbu na pokračování?
Text příspěvku byl upraven 21.05.24 v 09:59
No, nečekala jsem, že mě Obránce perimetru až natolik zaujme. Popis počítačové hry je pro mě něčím neotřelým, považuju to za svěží nápad. Netuším, kdo s tím začal, ale rozhodně si z tohoto žánru ještě něco přečtu.
Jdu se ponořit do příběhu jednoho seznamu knih a do osudů dvou hlavních postav, vše se odehrává v Londýně (Knihovna malých zázraků).
Eicherik: Jsem zvědavá, jak tě bude bavit Doktor chodí tiše.
Text příspěvku byl upraven 24.05.24 v 20:20
Já čtu Hotel Atlantic od B. Šťastné. První půlka knihy mi připomínala knížku Loď plná nevěst od J. Moyes a druhá půlka knihy Nultou hodinu od Poncarové.
keri.H: Je to román z lékařského prostředí, tak proto mě to hned zaujalo. Koukám, že s Čtenářskou výzvou jsme stejně daleko. :-)
Já se chystám do podhorské vesnice Skláře a do nelehké doby. (Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950)
Pořád čtu Neuvěřitelnou plavbu a opravdu to je neuvěřitelné. Jenže to je pravda.
A taky čtu Psycho III.
romusak: Já byl na první třetině v hospodě a vůbec jsem si neuvědomil, že mám na sobě triko se švédskou kapelou. :-D
Já stále pokračuji s knihou Na hraně noci, je to pěkný, ale nějak mi to trvá, není moc času.
U hokeje nesedím, ale zní celým bytem.
Eicherik: Hokej moc často nesleduji a včera ani nebyl čas, neteř slavila narozeniny, ale občas jsem koukla.
Text příspěvku byl upraven 26.05.24 v 08:18
Vložit příspěvek