Filosofování pod starým mohutným dubem
Správných odpovědí 9 z 10 (90%).
Odpovídali jste celkem 76 sekund.
Průměrně 8 sekund na jednu odpověď.
Tak příjemnou četbu. Kratší verze má sice větší spád, ale pořád je to Věc. :)
denib: Mě právě zaujalo, že to počítá, kolik času na to člověk potřeboval. Nejdéle jsem přemýšlel nad šestou fotografií, celých 35 sekund. :-)
Nemáte někdo tip na povedený detektivní román? Podmínka je, aby to bylo letošní vydání a aby to byl samostatný příběh, nebo první díl série. :-)
Potřebuji tip na dárek. ;-)
Text příspěvku byl upraven 06.11.24 v 21:45
10/10, 109 sekund i se zavíráním vyskakovací reklamy, 11 vteřin na otázku.
Fajn kvíz.
Kvíz dobrý, ale moc profláklé stavby :-/
Správných odpovědí 10 z 10 (100%).
Odpovídali jste celkem 47 sekund.
Průměrně 5 sekund na jednu odpověď.
Eicherik: Bohužel tip na letošní detektivku nemám, letos jsem jich moc nečetla a když už tak staré.
Přeju, ať se ti povede něco sehnat. :)
Kdysi dávno jsem četla detektivku Doktor Salt opouští město-moc se mi líbila...
keri.H: Nevadí, já něco vyberu. Díky. :-)
RamonVarga, pavlinda: Potřebuji něco úplně nového, ale děkuji. :-)
Máme tady pátek. Ráno byla trochu mlha. Kam se vydáte tento víkend za příběhem? Já se chystám na Antarktidu. (Ledové peklo) Takže se teple obléknu, obuju pevné boty, uvařím si čaj do termosky a vyrazím. :-)
Eicherik: u nás je mlha už čtyři dny v kuse, ve dne v noci. Až teď, na půl hodiny před západem, slunce mlhu prorazilo. Snad zítra konečně uvidíme modrou oblohu, aspoň na chvíli. Mám tohle počasí ráda, ale už mi to přišlo dlouhé.
Právě jsem dočetla Půlnoční knihovnu a mám rozečtenou ještě Past. Od té jsem si potřebovala na chvíli oddechnout a o víkendu už bych asi mohla zase pokračovat.
Eicherik: Než ti čaj trochu vychladne, budeš mít dočteno. :)))
Pavlína: A co Půlnoční knihovna, dobrý? Tady to četl snad každý. :)
Čtenářské plány na víkend: Uvažuju o nějakém gamebooku. Pravděpodobně ze série Fighting fantasy. Nebo bych mohl začít Ostrov Duma Key od Kinga. Taky se nabízí ten nový Asterix. Jak se znám, nakonec to bude něco úplně jiného... :)
Terror: Půlnoční knihovnu jsem si objednala v knihovně už někdy před půl rokem, kvůli výzvě, řada na mě přišla až teď, když už mám téma splněné jinou knihou. Ale nevadí. Když jsem ji poprvé otvírala, jen mlhavě jsem tušila, o čem je, ani jsem nevěděla, že je tak populární. Není to bomba, která by mě úplně vzala za srdce, spíš příjemné, lehké čtení, rychle utíká, na závěr poučení. Zároveň čtu Past, pro mě zcela nový žánr, a potřebovala jsem ji proložit něčím odpočinkovým. Zajímavé je, že v Půlnoční knihovně se mluví o paralelních vesmírech a v Pasti o Kultu, který ovládá náš svět a o tom, že žijeme v simulaci. Eicheriku, náhoda nebo synchronicita? ;-) ( Myslím, že vím. :-D)
Text příspěvku byl upraven 08.11.24 v 17:59
Ještě nevím, kam se o víkendu podívám. Ráda bych malovala, tak si k tomu nejspíš pustím nějaké audio. Ale málokdy o víkendu dělám to, co si naplánuju :-)
Terror: Je to krátké, ale mně se to hodí, protože tenhle víkend budu mít na čtení méně času. :-)
Letos se velmi těším na Nejlepší knihy tohoto roku, protože rok 2024 se v tomto ohledu velmi povedl. Ještě je brzy, ale budu vyhlížet, až to Lenka.Vílka opět "vyhlásí". :-)
Vložit příspěvek