Filosofování pod starým mohutným dubem
Chtěla jsem si označit knihu Drákula, kterou začínám číst, ale jaksi jsem zjistila, že právě tohle vydání není v místních knihách vůbec uložené. Co teď?
jana0400: asi to bude blbá rada, ale je jediná vhodná: Když tady něco není, tak to přidejte.
:)
Výzvu mám na 90 % a chtěla bych to dotáhnout.
Záhadné případy i Lovec se mi líbí, ale raději si to pouštím přes den na íčku než večer za tmy, já s tím mám prostě problém od mala.
Text příspěvku byl upraven 10.11.24 v 18:52
Lenka.Vílka:
Tak jsem to zkusila, ale ukázalo se, že tady už je. Předtím jsem ji ale najít nedokázala.
Zdá se, že tuto metodu budu používat, pokud budu mít problém nějakou knihu najít. Stačí jakoby knihu přidávat a při ISBN se ukáže, jestli tady je nebo ne.
Eicherik: To jsme na tom stejně. :) Klidně to mohlo být rozmázlé na více stranách. ten nápad je prostě geniální.
jana0400: vyhledávat lze i podle isbn a kniha se ukáže hned, i když je to vydání, které není u autora vidět jako první :) to je snazší metoda. A rychlejší.
Lenka.Vílka:
Zase vím o něco víc :-) Předtím jsem ani netušila, že se tady dá hledat i podle ISBN.
Eicherik: letošní výzvu mám splněnou dvakrát, jedu třetí kolo, ale to už nejspíš nedotáhnu. Letos jsem měla poměrně hodně času na čtení. :-D
Budete koukat na Bod obnovy? Sci-fi mě obvykle nebere, ale toto je český počin, tak jsem na něj zvědavá.
Marika Vanova: Nedivím se ti, že koukáš přes den. Já koukám večer, ale taky s tím mám problém.
Pavlína197: Bod obnovy mám na seznamu dlouho, ale zatím jsem se k tomu nedostala a dnes určitě koukat nebudu, tak uvidím, kdy mi to vyjde.
Na Bodu obnovy jsem byla loni, líbil se mi. Film je teď dostupný v i-vysílání, podívám se znovu.
keri.H - díky ;-)
Bod obnovy, díky za tip.
My v neděli sledujeme Zrádce a jsme nadšení.
Dokázali byste si představit seriál podle Honorverse, když už tu máme seriál podle Expanze?
Bod obnovy jsem včera dohnala a mně se to moc líbilo. Hlavní hrdinka byla hustá, ta na mě působila nejlíp scifi, jak android.
Marika - ad Bod obnovy, hlavní postava se mi taky líbila, „padla mi do noty", zajímavý charakter hrdinky. Dobré rozuzlení.
Máme zase pátek. Kde se právě nacházíte? Já jsem v Beskydech na sklonku války. (Když přišli psi) :-)
Jsem ve středověku, konkrétně ve východních Alpách. (Dítě, které v noci našlo slunce)
Já se právě nacházím v magické škole a dělám zkoušky. (Vrať drakovi, co je jeho)
Jsem v Africe (Horečka) a taky v Řečovicích (Před povodní). Ale určitě si i odskočím do nějaké dětské knížky nebo komiksu.
Vložit příspěvek