Filosofování pod starým mohutným dubem
METALLICA - The Unforgiven
https://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw
http://www.databazeknih.cz/knihy/metallica-93745
Text příspěvku byl upraven 01.09.16 v 21:07
Richie1: ještě jsem to nedočetl (Rozpuštění), ale už si chrochtám spokojeností. :-D
Tak to jsem rád. To se ti pak budou líbit i další díly, které jsem četl s ještě větším uspokojením než ten první. :-)
No, když já nevím, jestli se do nich pustím. :-) Tam už totiž není to prostředí kláštera, které mě tak šíleně fascinuje. :-D Asi se do toho nejspíše pustím, ale až časem.
No to je pravda, tam už to kláštěrní prostředí není. Ale tak aspoň budeš vědět, že je autor, který píše dobré historické detektivky a až se ti posteskne po tudorovské Anglii, tak po něm sáhneš. :-)
Zatímco já si užila minulý týden s bratrem Cadfaelem - bohužel mám všechny a další nebudou...
Po té sérii s bratrem Cadfaelem jsem taky pokukoval. Minimálně vypadá zajímavě. :-)
Já je miluju - jsou z těch knih o kterých říkám - ty bych nikdy neprodala. A taky to byl kdysi televizní seriál, docela dobrý, s Derekem Jacobim (Já, Claudius) v hlavní roli.
Raksa A. Dávali to někdy u nás? A je to dobře udělaný? Cadfael je taky můj oblíbenec, mám všechny díly.
Cadfaela taky hráli, Hugha Beringara hrál Sean Pertwee (to si pamatuju!) a perfektně. Nepamatuji si jak je to dlouho, ale vím, že ty poslední díly jsem neviděla, neb nás tenkrát opustila televize.
Text příspěvku byl upraven 04.09.16 v 14:14
majík1 - koukla jsem na odkaz, a toho Beringara hráli dokonce tři chlapi! Já si pamatuju jen Pertweeho.
Všimli jste si, že se začínají objevovat knihy v čistě elektronické podobě bez papírového ekvivalentu?
Už před pár lety. Třeba když oznámili, že Encyklopedia Britannica už bude jen v elektronické podobě. Hm, nemám radost, že se to víc rozmáhá i u nás. Já jsem pouhou e-verzi objevila hlavně u prvotin a nových autorů.
U některých knih by to nebyla škoda, ale jak je dostat do trafiky, jako třeba Harlekýnky? U těch by zrovna nevadilo, kdyby ušetřily nějaký ten lesa lán.
Vložit příspěvek