Filosofování pod starým mohutným dubem
Takové reklamy jsem si nevšimla. Na mě před chvílí vyskočila reklama na kloubní přípravek. Samozřejmě, se zázračnými účinky.
Já taky nic takového nemám, vždy na mě vykukuje reklama na věci, které jsem nedávno hledala...takže teď je to kosmetika proti vráskám nebo psí granule :-)
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 18:48
Reklama je přísně kontextová, čili kdo šmíruje modelky...VYFASUJE NABÍDKY K SEZNÁMENÍ. Ta, co si nedávno vybírala novou řasenku dostane přiděleno něco na zkrášlení. Ale proč se mně objevují nabídky pohřebních služeb na Aljašce, to vážně netuším!
:-)
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 19:52
TakySimona: Být Tebou, tak bych pro jistotu nějaký čas na Aljašku nejezdil. :-D
Byla jsem nejdále v Íránu, a jestli bych se někdy někam chtěla podívat, pak jsou to čajové zahrady. A není teba až na Šrí Lanku nebo do Woolongu, stačily by ty gruzínské, arménské, ...
Aljaška mi vážně v této inkarnaci nehrozí.
Proto mě ta reklama TOLIK znepokojuje. Bude to ZASE něco převlečené za něco jiného!
:-)
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 20:21
Inspirace! Neknižní anketka. Kam byste se chtěli podívat, kde jste ještě nebyli? :-)
Eicherik by se rád podíval do Německa, kde se nalézají zbytky tisového (tis červený) lesa. :-)
Eicherik: Nemám jedno místo, na které bych se chtěla podívat. Určitě by mě potěšilo vidět Krétu, Rhodos, některá místa ve Švýcarsku, Francii, Skotsku, Irsku, Řecku...
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 22:09
Ad reklama - Je většinou úplně mimo, mimo to, co mě zajímá i toho, co jsem hledala.
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 21:36
Chtěla bych se podívat někam k moři - kde delfíni plavou ke břehu a k lidem. A ještě bych chtěla ne jet do Paříže, ale aby přijelo sem Theatre Zingaro a já bych se koukla tady...
P.S. Je mi špatně v každém dopravním prostředku - maximální vzdálenost je Šumava se zastávkou.
Nový Predátor se s těmi předchozími nedá srovnávat. Ten rozdíl v herecké sestavě je přímo propastný - a nic nemění na tom, že efekty se posunuly o hodně vpřed.
Dějinami krásy si U. Eco "vyžehlil" moje minulé zklamání.
Text příspěvku byl upraven 14.09.18 v 22:29
Já bych se chtěla podívat taky do Irska nebo Skotska, není to daleko, tak myslím, že se mi to brzy splní. A vrátit bych se zase chtěla do Alp, ty se nikdy neomrzí.
Text příspěvku byl upraven 15.09.18 v 08:21
Hodně se tu opakuje to Irsko. Přičítám to našim z cca 1/3 keltským kořenům. :-)
Já osobně si myslím, že v krvi nám určitě nějaká ta keltská krev koluje. Ale už několikrát jsem od někoho dostala za tento názor vynadáno s tím, že jsme přece Slované na 100% :-)
Tak na 100% to jistě ne. :-) V nás Češích koluje nejsilněji slovanská, keltská a germánská krev. :-) Já Čechy nazývám (s odkazem na DNA) Germány hovořící slovanským jazykem. :-D
Ja by som sa chcela ocitnúť v najvyššom poschodí dažďového pralesa, aj vidieť ho z výšky. To zelené more, to je taká krása! A rada by som si vyskúšala, aké to je, v plnej rýchlosti prebiehať korunami, preskakovať z vetvy na vetvu v takej výške. Ale na to by som musela opustiť pôdu reality a zmeniť sa na opicu.
Zmeniť sa na opicu nie je ťažké, ale treba sa zmieriť s faktom, že premena nebude nikdy dokonalá...
Hm, ale ja potrebujem premenu, pri ktorej by som si odhad vzdialenosti a koordináciu pohybov podstatne zlepšila, nie podstatne zhoršila.
Text příspěvku byl upraven 15.09.18 v 12:42
Dá sa to aj bez alkoholu, ale ako vravím, premena nebude dokonalá. https://www.youtube.com/watch?v=AKRr94ssnQo
Text příspěvku byl upraven 15.09.18 v 12:49
Veď ja viem. Asi som tam mala dať smajlíka, ale ja proste smajlíky nerada.
Text příspěvku byl upraven 15.09.18 v 13:14
Vložit příspěvek