Filosofování pod starým mohutným dubem
Ad BS a TH
Jen tady, důvěrně, mezi "čtyřma očima" prozradím, že jejich komedie mám ráda (stejně jako synové). Stačí je jen zahlédnout a zjihnu. Jako děcka jsme na jejich filmy chodili do kina a bylo to moc fajn.
Obzvlášť Bud Spencer mi padl do oka. :) A hlas J. Zahajského byl taky úžasný.
Tiež máme TV "bez signálu", len na sledovanie DVD a filmov z externého HD.
Už 10-15 rokov.
Ešte sa tak odstrihnúť od netu.
Text příspěvku byl upraven 04.03.19 v 22:59
Tihle dva borci byli vážně dobří - a zvláště ve filmu Jestli se rozzlobíme, budeme zlí. Tak jsem si po letech říkal, že si to pustím znovu, že určitě se mi to tenkrát líbilo jen proto, že jsem nebyl ještě na nějaké posuzovací úrovni - ale ne, ona se jim podařila natočit jedná z nej komedií, co svět viděl. Takže: Chceme zpátky naši Buggy!
Text příspěvku byl upraven 05.03.19 v 01:24
Alekis - proč mažeš své povídání, vrátila jsem se z hor a vše smazáno, to je škoda, chtěla bych si to taky číst :-)
Ad Šimon a Matouš - měla jsem to moc ráda, dneska už na to nevydržím koukat, ale máme syny tak trochu pojmenované po nich Šimon a Matouš :-)
Alekis mě tím mazáním taky "zlobí". :-) Její příspěvky mě většinou pobaví, ale některé mají krátkou životnost. :-D
Alekis, nevím, jaký má smysl mazat příspěvky a měnit si jméno. Nebyla jste tu již pod jménem TakySimona?
TakySimona mala celkom iný "rukopis", chvíľami bola pekne jedovatá a vedela byť dosť nepríjemná.
alekis (odpustí) je skôr trochu prostoreká, občas trochu "uletí" (opäť odpustí) a potom to rýchlo zmaže, ale diskutuje celkom inak, tak priateľsky, pozitívne. S uživateľkou TakySimona majú spoločnú len DK a pohlavie.
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 11:31
Ostražitosti není nikdy dost, a to velkoplošné mazání příspěvků k tomu jen zadalo.
Kto prišiel s tým, že kto číta nehnevá? Prípadne kto sa hrá tak tiež nikoho nenaštve. Ja som čítala pravidelne a mala som nepravidelne zníženú známku z chovania.
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 11:42
Ono to motto pozostávalo z dvoch "myšlienok", takže ak ste sa síce hrali, ale nebola to práve hračka značky Směr, tak potom neplatila ani druhá veta a znížená známka Vás neminula.
Směle ber hračku Směr. Kdo si hraje, nezlobí.
P.S. alekis keď to prečítam tak Vám dám vedieť, ale momentálne som "rozčítaný" na všetky strany.
bamba: mě taky často nachytali na švestkách, od druhé třídy jsem pravidelně NIKDY nevěděla kde se čte, protože jsem v čítance byla zásadně jinde, ale nikdy to tedy učitelka netrestala jinak než napomenutím. Jen jednou mě to stálo sníženou známku z matiky, když jsem místo opravy čtvrtletky vytáhla knihu.
Jo, a ještě si vzpomínám, že jednou paní učitelka akčně vymyslela soutěž "hádejte z ukázek". Bohužel to vypadalo zhruba jako ve třídě HP: jedna "Hermiona" měla neustále ruku pomalu u stropu, zatímco ostatní jen otráveně pololeželi na lavicích nebo znuděně civěli z okna.
mne triedna liezla na gymnáziu do aktovky a brala mi knihy. Zoznam som dávala otcovi na rodičká, aby vedel čo má dostať naspäť.
Tak takhle drzý učitelky my neměli... Dneska ale nebezpečí hrozí spíš ze strany spolužáků - podle toho, co nosí dcera ze školy, má ode mne většinou zakázáno nosit si vlastní knihy, ať si hrajou fotbal raději jen s penálem.
Vložit příspěvek