Filosofování pod starým mohutným dubem
V každém správném muži je kousek dítěte.
U žen je to..., na rozdíl od mužů - úplně stejné.
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 20:53
eicherik: Ráda, bude-li co (kopírovat) a bude-li o čem (kecat) :-))))) (jak se dělá smějící se smajlík???)
R.E.M.: Muži jsou v podstatě velké děti, jen si kupují dražší hračky. :-)
Eicherik: ...Jakože "na plná ústa" ? Já zas takhle :-))))) - jakože "velmi hlasitě = řehot"....
Z jiného soudku -
Čtu Lemův Návrat z hvězd. Hlavní hrdina se vrací po 127 pozemských letech a svět je pro něj cizí. Téměř vše je jiné, nepochopitelné. A to autor byl k hl. postavě ještě laskavý, že aspoň rozumí řeči a významu části slov.
Velká odvaha takový návrat podstoupit.
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 21:02
ddkk: No, každý se směje jinak. Koukám, že čtete Motýlí dům. To se mi hodně líbilo. :-)
R.E.M.: Zaregistroval jsem tu knihu u Tebe. To může být dobré. :-) Taky je to docela pravěká sci-fi. :-)
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 21:07
Eicherik: ...zatím leží na nočním stolku, těším se, ve Växjö jsem byla...uvidíme :-D, mně se zas líbil Němý křik a vlastně zatím všechno od Angely....
ddkk: Jsem zatím v půlce (Němý křik), ale hned mě to chytlo. Vypadá to, že půjdu do celé série. :-) Já teď ujíždím na anglickém prostředí. :-)
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 21:15
Eicherik: Nějak se mi poslední dobou zalíbilo ve sci-fi světě. Mám v plánu ještě jednu klasiku - Den Trifidů.
Eicherik: Vřele doporučuji. I ❤️ Angela!
R.E.M.: Vřele doporučuji. I ❤️ John!
Je úžasné, jak smajlík napomůže kreativitě konverzace! :-))))))
ddkk: Kdysi jsem smajlíky na DK navrhoval, ale většina lidí, která se k tomu vyjádřila byla proti. Asi se to na knižní web opravdu nehodí. :-)
Eicherik: Neznám. Mrknu na ni.
Mrkla jsem. Piknik u cesty vypadá dobře. Podívám se, jest-li ho mají ve fondu "mé" knihovny.
ddkk: Doporučuješ zmíněný Piknik? Líbil se Ti?
Text příspěvku byl upraven 07.03.19 v 21:34
alekis: Kladná hodnocení příspěvků se už na DK taky řešila, ale asi pro to není kladná vůle. :-)
alekis, ddkk, Eicherik - díky za doporučení. V jedné knihovně ji mají, ve skladu. Měla bych si pospíšit s půjčením, aby ji nevyřadili.
Vložit příspěvek