Filosofování pod starým mohutným dubem
https://en.wikipedia.org/wiki/Cyborg_009
To je hrozné, snáď už všetko nepotrebné na tomto svete bolo vymyslené.
Text příspěvku byl upraven 06.08.19 v 21:53
ok E512 môže byť ? Nehľadať je to kombajn - rýchlosťou, výkonnosťou a rozmermi sa asi najviac podobá na mňa.
Z pondělí na úterý se mi zdál po hodně dlouhé době opravdu děsivý sen. Byl to takový urban scifi horor. :-D Celé se to odehrálo v jednom výškovém, naprosto opuštěném domě. Menším než mrakodrap a větším než klasický panelák. Ovšem jako námět pro knihu a nebo film je to naprosto nepoužitelné. :-)
Na střeše domu, kde byli nějaké kanceláře a nebo hospodářské místnosti provedla skupinka mladých lidí "něco", co jsem věděl, že "podráždí" a přiláká mimozemšťany. Když jsem se tam octl sám a zjistil jsem výše uvedené, věděl jsem, že odsud musím neprodleně zmizet, protože mimozemšťani brzy přiletí a nebude je zajímat, že já jsem "nevinný".
Obrátil jsem se k východu, ale bylo už pozdě, protože se nad domem objevil nevelký létající talíř. Zaběhl jsem na schodiště a vydal se rychlým během a pomocí rukou (tak trochu parkour) dolů. Takto jsem zdolával poschodí za poschodím. Schodiště mělo z jedné strany okna. Asi v sedmém poschodí seshora se za okny objevil onen létající talíř a brzy poté se na schodišti objevila dvojice mimozemšťanů. Celkový vzhled byl takový, jak si je nejčastěji představujeme. Jen jeden byl modrý a druhý žlutý a byli takoví poloprůhlední. Což byla výhoda i nevýhoda, protože měli problém mě uchopit. Já se do nich pustil pěstmi, protože jsem byl zcela neozbrojený, ale tím, že byli poloprůhlední se moje rány víceméně míjeli účinkem. Oni by zřejmě brzy použili buď nějakou techniku a nebo nějakou jejich "energii" a dostali by mě, ale nechtěl jsem se dát lacino. Tady sen končí.
Byla to strašná blbina, ale v tu chvíli to byl dost silnej zážitek. :-)
Text příspěvku byl upraven 07.08.19 v 10:09
Zvířátko nakonec. :-D Dnes mám zážitek s Užovkou obojkovou. Tmavě zelená a cca 100 cm. Evidentně něco pozřela, nejspíše žábu. :-)
Ja som raz (pred viac ako 20 rokmi) videl ako ju požiera.
Ale nám vletel včera večer do kuchyne (už raz nás pred cca dvoma rokmi navštívil) tento fešák:
https://www.facebook.com/zoobratislava.sk/photos/jedn%C3%BDm-zo-zauj%C3%ADmav%C3%BDch-%C5%BEivo%C4%8D%C3%ADchov-ktor%C3%A9-%C5%BEij%C3%BA-u-n%C3%A1s-je-celkom-ur%C4%8Dite-mravcolev-%C4%8Die/1760335143982749/
Naživo je veľký asi ako vážka a keď lieta, tak je od nej na nerozoznanie.
Text příspěvku byl upraven 07.08.19 v 18:48
Mne sa raz snívalo, že som ukradla auto, na plný plyn zdrhala pred políciou a ohromne sa pritom zabávala. Čo mi tým chcelo moje nevedomie pantomimicky naznačiť, to by ma fakt zaujímalo.
Mne sa teda asi nesnívalo - je to väčšinou v zelenom - slovenský poloboh a dnes to rozdávalo balóny na pláži v Bratislave. Jeden balón sa mi ušiel a hneď aj uletel. Znamená to že TDF už skončila?
Text příspěvku byl upraven 07.08.19 v 21:40
Italští policisté dopadli v Turíně autora detektivního románu Růže a lev (Daniele Ughetto Piampaschet), který v knize přesně popsal vraždu nigerijské prostitutky, z níž byl později sám usvědčen, napsal deník Corriere della Sera.
pro Naias:
Já nevěřím ani na snáře, ani na Freudovo hledání sexuálních, erotických či jiných podmíněností snů. Pro mě nejlepší dosud objevená metodika výkladů snů, navíc z pera české autorky, což je vždy bonus:
https://www.databazeknih.cz/knihy/tajemstvi-dvou-partneru-sny-a-myty-120550
Stručně: Význam toho snu dokážete ODHADNOUT jen vy sama, žádný psychoanalytik, natožtak snář, nedokáže zasadit tu zprávu vašeho nevědomí, čili učitele, do kontextu vašich reálně prožitých aktuálních i dlouhodobých zážitků, vztahů a situací.
Váš nastíněný snový obraz by vám TŘEBA mohl chtít dát sílu a odvahu vzdorovat nějaké formální autoritě v konkrétní situaci, která byla před vámi. Anebo naopak vás ujistit, že jste posledně jednala správně, když jste řekla svému učiteli, nadřízenému, nebo partnerovi něco hodně "odvážného"! :-)
A kolik institucionálních vrahů novinářů, když už jsme u těch mužů a žen pera...
:-(
Vražda novináře je zločin, bezpochyby.
Ovšem novinařina v současnosti moc velký kredit cti nemá a mohou si za to sami novináři. To jejich nálepkování, zamlčování, překrucování, tu zveličování některých skutků a jinde zase bagatelizování jiných. Ne všichni novináři jsou špatní, naštěstí.
Vložit příspěvek