Filosofování pod starým mohutným dubem
Marika Vanova: buď na Hbo go nebo na ulozto (pst!). Obě stránky mají výhodu. Můžete sledovat, kdy máte čas vy. Ne, kdy vám to přikážou ;)
Až teraz som si uvedomil, že "Vraždy v Brokenwoode" už skončili, ten seriál mi teda bude chýbať (!)
"Princip slasti" pozerám, ale je to také nemastné neslané, taká euro séria, dopozerám to už len z útrpnosti a takej malililinkej štipky zvedavosti "vo co vlastně de..."
Přiznávám, že celou sérii Vraždy v Brokenwoodu jsem nedokoukal, ale první díly se mi líbili. Princip slasti jsem vypustil. Ještě pořád jsem nadšený z Bez vědomí. :-)
newtory: Bez vědomí. Už jenom "titulky" jsou originální a nápadité. Všichni lidé tam pospávají, podřimují a nebo jsou mrtví. Je to velmi působivé. :-)
Já teď poslední dobou dělám kontrolu žebříčku na čsfd. Vyjedu si 200 nej filmů v každém žánru a postupně zjišťuji, které filmy mi utekly. Zrovna včera jsem objevil - a samozřejmě i zhlédl - tento skvělý film: https://www.csfd.cz/film/15211-profesionalove/
Text příspěvku byl upraven 30.11.19 v 09:11
Nutno připomenout, že seriál Bez vědomí je jedním z dobrých tipů kamaráda encyklopedie. :-)
Newtory, " k dispozici mám pouze pešáky SS". To pobavilo.
Text příspěvku byl upraven 01.12.19 v 00:04
Mne sa páčilo toto:
Jinak vám dopřeju trochu koncentrace.
Tebe podusím v lágru a EU si vem sebou.
Jenom samá prázdna slova. Ukradla mi sen o ovládnutí Evropy.
Mou dospělost. I mé projevy.
Tož teda né, že bych uměla německy, ale jen zaslepenec nepozná, že je to fejk, pane newtory.
Říká se, že nás nejvíc iritují ti, kteří nějak ne-primitivně odrážejí nějakou naši vlastní potlačenou stránku.
Že byste zrovna vy rád spasil svět a furt nevíte jak?
Přijeďte se v dubnu inspirovat do Rohypnolu!
https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/98532/petr-pokorny-debata-o-oteplovani-pripomina-stredoveke-bicovani-flagelantu-za-hrichy-lidstva.html?fbclid=IwAR22NGTbcRFU5A4I1NQL0eX8m8RizQa5XsT9zaae9KWyGJCfLTK6ameCOXM
Skeeve: Proč ne? Na tenhle seriál určitě nebudou mít diváci jednotný názor. :-)
Já mám za sebou tři různé filmy Django - první byl s Nerem, v druhém si odstřílel hlavní roli Terence Hill a v posledním filmu si zarežíroval Tarantino. Všechy měly své kouzlo - takže vřele doporučuji, kdo neviděl.
JáJejí - tady ale nejde o to, ze je to fejk, to my všichni víme, pointa je v úplně něčem jiném :-)
Tak mi schválně napište, v čem tu pointu vidíte vy. V tom, jak někdo zneužívá buzz-personu Adolfa Hitlera, aby to "natřel" lidem, co je znepokojuje přístup vlád tohoto světa k otázkám změny klimatu?
Vložit příspěvek