Filosofování pod starým mohutným dubem
Na lopuch.cz se někdo v klubu King & Koontz zbavuje knih těchto autorů.
Český lev. Mrzí mě, že cenu nedostal seriál Bez vědomí. Nejlepší byl Godla. Postrádal jsem politickou agitku Aňi proletářky. Nejvíc se těším na film Vlastníci. :-)
Raksa.A: Já si to taky užívám. Hlavně začátky byli dobré. Nejlepší je, když se v družstvu sejdou dva právníci. My jich máme několik. :-D
Dnes nás v klubu přátel netradičního filmu čeká Oáza (1972). Na Artu ve 21:10. :-)
Ve světě se šíří koronavirus. A jak jsem si dnes přečetl, tak na Českém lvu nám řádila virózička. :-D
Detektivkářky/detektiváři tohoto vlákna: Dočetl jsem dnes sérii Sebastian Bergman a mohu ji doporučit. Minimálně zkuste první díl. V současnosti se mi nejvíc líbí série Malin Forsová . :-)
Text příspěvku byl upraven 08.03.20 v 18:55
alekis: Vedle mě ležela Kaštan, ale k ničemu nedošlo. :-)
reader.007: Manželka (v mládí) jednu sezónu na Karlštejně prováděla v českém a německém jazyce. :-)
Eicherik: svět je malý :-)
alekis: zajímavé články. Dříve se kvůli něčemu takovému kupovalo 100+1 nebo ábíčko.
Přes svou zálibu v papíru, dnes mne odpuzuje to množství reklamy.
Text příspěvku byl upraven 09.03.20 v 12:01
Dnešní díl seriálu České tajemno, který je již předposlední, se jmenuje Utajené svatyně. :-)
Díval jsem se na stránky Městské knihovny v Praze. Od zítřka jsou uzavřeny z důvodu koronaviru pobočky Ústřední knihovna a Dejvice. Předpokládaná doba uzavírky je 14 dnů.
Text příspěvku byl upraven 10.03.20 v 19:34
Přerovská knihovna, poslední zpráva 17:30
- nabídka a rozsah poskytovaných výpůjčních služeb zůstavá beze změny.......
Výše uvedená opatření se mohou a pravděpodobně s ohledem na aktuální vývoj situace budou měnit.
U nás zavřeno do odvolání od zítra... :( bylo prozíravé tam zajít dopoledne ;)
Ale hospody jsou zatím ok. Potvrzeno třetím pivem...
Teď se ukazuje, že je fajn mít zásoby vlastních nepřečtených knih :-)
Nicméně já mám prodloužený pobyt v nemocnici, tak budu dál plundrovat místní knihovničku. A najdou se tu celkem dobré kousky. V merku mám např. Přísahám a slibuji a včera jsem dočetla Akci býčí oko :-)
denib ....D.A.Dogg bylo moje oblíbené čtení ......málo je nás co znají
Vložit příspěvek