Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik: Tak to je teda hodně dlouhá doba. :D Takhle jsem taky čekala na díl ze série a pak mě to po takové době ani nebavilo číst. Nejradši mám, když je čtu dříve za sebou.
Eicheriku to taky znám, jen mám někdy obavu, že až se na mě dostane, tak na ní nebudu mít chuť
keri.H, Marika Vanova: Z toho obavu nemám. Pro mě je důležité číst série ve správném pořadí. Tyhle dva díly jsou v pražské knihovní síti jen po jednom kousku, ale dalších dílů je už v Praze vícero. :-)
bamba: Souhlasím, že člověk si má dát pozor na to, co si přeje. Ne kvůli nějakým přírodním nebo vesmírným silám, ale prostě proto, že když toho dosáhne, může zjistit, že to vlastně nechtěl - resp. že to přání nedomyslel.
Ja by som chcela byť bohatá. Myslím, že si to môžem želať bez obáv, že sa to splní. Tým pádom nehrozí zistenie, že to vlastne nechcem.
Eicherik: Asi je to lepší číst knihy ve správným pořadí, i když na sebe úplně nenavazují. Já takhle čtu McBaina tak různě a pak třeba bylo zmíněno něco, co bylo v jiné knize.
Člověk si musí hlavně umět přát, jinak to dopadne takhle: https://youtu.be/bw9c1I3wlrA
Text příspěvku byl upraven 13.09.20 v 20:54
Eicherik....čekat 8 měsíců na knihu? ....to je jak ze špatné scifi...........
encyklopedie: Teď jsem to kontroloval a jsem už pátej. Že by to někdo vzdal? Každopádně je to hned o čtvrt roku kratší. :-)
Eicherik: A třeba to ještě někdo další vzdá, tak se počet sníží. :) Ale už je to takové přijatelnější.
To nič nie je, pred "chvíľou" som bol v knižnici polovičke zarezervovať nového Dominika Dána a pani mi povedala, že mám poradové číslo 17...
Text příspěvku byl upraven 14.09.20 v 19:56
newtory: To je dlouhá doba. Dominik Dán je hodně populární, také ho čtu, ale jsem teprve u desátého dílu. :-)
To je, ale má to aj svoje výhody, kým príde na rad, Dominik napíše novú krimi a máme zase nový horizont...
keri.H: Já tyhle knihy čtu přednostně, abych je neblokoval. Hned po víkendu je vracím. :-)
U nás sa tiež dlho neohrejú. Rýchlo prečítať, ja dva dni, polovička dva dni a na piaty deň preč s ňou.
Jelikož teď běží v TV filmy s Petrem Čepkem, tak v neděli ve 21:55 uvede ČT2 film Svědek umírajícího času, který je sestříhaný z pětidílného televizního seriálu. :-)
newtory .....dnes frčí jiné formáty ...já třeba beru epub, mobi, docx ...tuhle mám v epub
newtory nicméně jsem našel přímo ke čtení na webu i v PDF
..a ten blb to nechal i se svým jménem ......
...no a když už jsem to hledal, tak hned jsem si poslal domů i audioknihu....
Text příspěvku byl upraven 14.09.20 v 22:41
newtory: To je hodně dlouho. Ale je pravda, že u knih, které na sebe nenavazují to zase tolik nevadí.
Koukala jsem se pro zajímavost na naši knihovnu. A novější tituly 4x rezervaci. Většinou ale mají české verze, takže předpokládám, že si berou až knihy, co jsou přeložené.
Vložit příspěvek